Pretukao ženu tako da joj je izvađeno pola organa: Optužnica protiv monstruma koji je suprugu maltretirao u šumi pred njenim bratom!

25.10.2022

12:51

0

Tereti se za nasilje u porodici i ugrožavanje sigurnosti na štetu njenog brata

Pretukao ženu tako da joj je izvađeno pola organa: Optužnica protiv monstruma koji je suprugu maltretirao u šumi pred njenim bratom!
nasilje zena - Copyright Pexels/kat-jayne

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, nakon sprovedene istrage podiglo je optužnicu protiv D.R (35) zbog sumnje da je u šumi pored Ibarske magistrale brutalno tukao svoju vanbračnu suprugu S.A. zbog čega je ženi izvađeno pola organa.

Prema informacijama koje posedujemo, okrivljenom se stavlja na teret da je 19. avgusta u šumi pored Ibarskog puta pesnicama i šutiranjem, a u prisustvu njenog brata kojem je pretio da će ga ubiti, naneo teške telesne povrede opasne po život, zbog kojih je potom hitno operiisana na UC i kojom prilikom joj je odstranjena žučna kesa i levi bubreg, a konstatovan i prelom rebra, traumatsko oštećenje jetre, prelom jagodične kosti i brojna nagnječenja mekih tkiva lica.

Uz Optužnicu, kako se saznaje, Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnet je i predlog za produzenje pritvora okrivljenog, do pravnosnažnog okončanja krivičnog postupka.

Prema informacijama koje posedujemo, osumnjičeni se tereti za nasilje u porodici nad vanbračnom suprugom, kao i ugrožavanje sigurnosti, izvršenog na štetu B.A, rođenog brata oštećene.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike