Ispovest ove majke ledi krv u žilama: Nosila je blizance kada je muž izbo u sedmom mesecu trudnoće i ubio jednu bebu!

15.10.2022

10:52

0

Devojčica nije preživela, dok je dečak rođen u terminu

Ispovest ove majke ledi krv u žilama: Nosila je blizance kada je muž izbo u sedmom mesecu trudnoće i ubio jednu bebu!
daliborka ristic (3) - Copyright Printscreen/Pink

U emisji "Novo jutro" na televiziji Pink gost je bila majka Daliborka R. koja je ispričala da je doživela jezivo nasilje tokom trudnoće, ali i čitavog života.

Još tokom odrastanja je imala veoma težak život i kako kaže, nju i njenog brata seksualno je zlostavljao čovek koji ih je čuvao, dok je otac pio u kafani.

Ona je u potresnoj ispovesti ispričala kako joj je otac bio alkoholičar, da ga deca nisu interesovala, a da je okolina znala i da niko nije reagovao.  

- Moj otac je čak dobijao novac od tog monstruma, jednostavno znao je kako sa njim, prodavao nas je - rekla je Daliborka.

Sa 14 godina prijavljuje nasilje direktoru škole da se lokalni mafijaš koji ih je čuvao iživljava nad njima i čak zahteva od njih da izvrše incest.

- Direktor škole je bio frapiran. Njegovo prvo pitanje bilo je: Daliborka, da li si ti sigurna u to što pričaš? - rekla je u emisiji.

Nakon toga je reagovao Centar za socijalni rad Barajevo koji ih je uputio u SOS dečije selo u kome je, kako kaže, provela najlepši deo života.

Njen brat još uvek ne može da se oporavi od ovakvog detinjstva.

Nakon ovakvog odrastanja, ona upoznaje muža preko partnera njene majke, koji je u početku bio dobar prema njoj, ali se sve menja kada su počeli da žive zajedno.

Printscreen/Pink
 

- To je bio zatvor za mene! Nisam smela da izađem nigde bez pratnje njegove dece iz prvog braka, njegovog ooca, njega. Nisam smela da razgovaram sa komšijama - ispričala je.

Torturu je trpela 8 godina, tokom kojih ju je nasilnik tukao, ograničavao kretanje, a za sve je ubeđivao da je ona kriva. On je i pre nje imao dve žene koje su maltretirane od strane njenog muža, za koje je saznala kada je pronašla sudske presude tokom spremanja stana. Kako Daliborka kaže, on je za sve ranije prijave bio oslobođen.

Istakla je da je dete tukao i šišao na ćelavo, jer je htela da zove baku da je spase prilikom maltretiranja.

Vrhunac nasilja je bio dok je bila trudna, a kako je navela, raulog tome je bio novac, jer je njen partner imao kockarske dugove i želeo da prodaju imanje.

Printscreen/Pink
 

- Kada sam rekla da neću da se proda imanje, udario mi je šamar. "Daliborka, da li ti znaš šta će tebi da se desi ako ti ne prodaš, ti moraš da prodaš?" Ja sam rekla: "Neću, ne želim", to malo što je ostalo htela sam da ostavim za decu. Onda me je ščepao za gušu i počepa da me davi i rekao: "Sad ću da ubijem i tebe i tu kopilad u stomaku" - rekla je ona.

- Uzima nož, ubada me sa leve i desne strane, gubim devojčivcu, dečak je preživeo, sam bog ga je sačuvao, a dečak još uvek ima ožiljak. On ima 3 i po godine i kaže:"Mama, ovo je meni uspomena od tate!" - dodala je zadržavajući suze.

Daliborka je rekla i da se spasila, jer joj je pomogla jedna komšinica koja ju je previla, dok su ostali pričali da je sramota i da se skloni. Neko je pozvao Hitnu pomoć, a u ambulantnim kolima joj preti da će, ukoliko kaže, da joj zakolje oca i majku.

Devojčica nije preživela, dok je dečak rođen u terminu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Pink

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike