Nasilniku iz Smedereva određen pritvor zbog surovih pretnji supruzi: Dobrica pre 16 godina ljubavnicu ubio čekićem!

25.10.2022

11:20

0

Ljiljani smrskao glavu čekićem

Nasilniku iz Smedereva određen pritvor zbog surovih pretnji supruzi: Dobrica pre 16 godina ljubavnicu ubio čekićem!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Dobrici P. (70) iz Smedereva određen je pritvor zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici prema supruzi M.P. (68). Naime, uputio joj je brutalne pretnje smrću.

Dobrica je od ranije poznat policiji, jer je 2006. godine svoju ljubavnicu ubio čekićem. Kako su ranije mediji prenosili, ljubavnica Ljiljana Dimitrijević (48) iz smederevskog sela Lipe ubijena je u aprilu 2006. u svojoj kući.

Ljiljana je stradala od udaraca čekićem u glavu, dok je Dobrica P., zbog teških povreda od uboda nožem u stomak, tada operisan u smederevskoj bolnici. Sumnjalo se da je Ljiljana nožem nasrnula na Dobricu i ubola ga dva puta u stomak. Posle toga, on je uzvratio čekićem i sa više udaraca u glavu usmrtio svoju ljubavnicu. Ljiljana je od povreda izdahnula na licu mesta. Posle tragedije rodbina ubijene žene ispričala je medijima da kobne večeri nisu ništa ni videli ni čuli.

Kako su tada komšije govorile za medije, Ljiljana se više puta udavala, a u poslednje vreme je bila u vezi sa Dobricom.

- Sve je to zamršeno, i trebalo bi mnogo da pišete da bi se objasnilo šta je bilo među njima - rekao je Ljiljanin rođak nakon zločina i potvrdio da su Ljiljana i Dobrica bili u ljubavnoj vezi.

- Bili su u vezi godinu dana. Često sam Dobricu viđala kod nje. Ne znam da li su se svađali. To veče baš ništa nisam čula, iako je moja kuća odmah pored njene - ispričala je tada novinarima prva komšinica.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike