Prodavali sveće, svađali se oko novca: Komšije o Dušanu koji je u Vršcu tukao devojku i njenu majku, pa se razneo bombom (FOTO/VIDEO)

17.10.2022

13:45

0

Dušan je nedavno izašao sa robije i od tada nema dovoljno novca

Prodavali sveće, svađali se oko novca: Komšije o Dušanu koji je u Vršcu tukao devojku i njenu majku, pa se razneo bombom (FOTO/VIDEO)
Vršac Dušan S. - Copyright Printscreen/Facebook/D.S. 24sedam/M.S.

Dušan S. (47) iz sela Veliko Središte koji se razneo jutros, oko 8 sati, ručnom bombom kašikarom na spratu kuće u Ulici Vase Pelagića broj 35 u Vršcu, a prethodno petožilnim kablom pretukao svoju devojku Gordanu P. (48) i njenu majku Dragicu P. u njihovoj kući, nedavno je izašao iz zatvora, saznaje 24sedam.

Prema kazivanju komšija, samo ubistvu je prethodila svađa. Neki od komšija tvrde da je razlog svađe bio novac. Dušan je nedavno izašao sa robije i od tada nema dovoljno novca. Sa devojkom i njenom majkom prodavao je sveće na obližnjem groblju.

- Znam ih sa groblja. Svo troje su prodavali sveće. Iako živimo u komšiluku nisam se družio sa njima.  Čuo sam i da je jutros on tražio novac i da su se zbog toga posvađali i on je pretukao komšinicu i njenu majku - kaže za 24sedam jedan od komšija koji je zamolio da ostane anoniman.

Jedna komšinica kaže da je Dušan bio i veoma ljubomoran, pa ona veruje da je i to mogući motiv onoga što se dogodilo.

- Znam da je na društvenim mrežama kačio statuse u kojima je govorio da je Gordana smisao njegovog života i da bez nje ne može da živi. Zajedno su nešto više od dve godine i ona se žalila da je veoma ljubomoran i da je maltretira zbog toga - priča jedna od komšinica.

Stanari Ulice Vase Pelagića tvrde i da je Dušan nedavno izašao iz zatvora, gde je bio na odsluženju kazne za neuspeli pokušaj razbojništva. Inače se priča da je bio problematičan, a prijavljivan je i za remećenje javnog reda i mira.

On se jutros, kako tvrde, posvađao sa devojkom, a kad mu je ona zapretila da će ga prijaviti za nasilje, dograbio je petožilni kabl i počeo da udara devojku i njenu majku. Naneo im je, tom prilikom, povrede. Popeo se zatim na sprat i razneo se bombom.

Kako saznajemo, ranije nije bilo prijava za nasilje.

Policija je obavila uviđaj, a iz dvorišta odnet je automobil za koji komšije kažu da je pripadao Dušanu.

Detaljnije informacije očekuju se kad policija okonča svoj deo posla i počne zvanična istraga.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike