Pisao da samo zbog Gordane život ima smisla, a onda je pretukao i ubio se: Ovo je Dušan koji se razneo bombom u Vršcu (FOTO)

17.10.2022

10:08

0

Autor: 24sedam

Pisao da samo zbog Gordane život ima smisla, a onda je pretukao i ubio se: Ovo je Dušan koji se razneo bombom u Vršcu (FOTO)
Dušan S (1) - Copyright Printscreen/Facebook/D.S.

Dušan S. (47) iz vršačkog sela Veliko Središte, razneo se jutros bombom, nakon što je pretukao kablom za struju svoju devojku Gordanu P. i njenu majku Dragicu P. Dušan je na svojim društvenim mrežama postavljao Gordanine fotografije gde je iskazivao koliko je srećan i zaljubljen u nju.

Tragedija se dogodila rano jutros u Ulici Vase Pelegića u Vršcu, u porodičnoj kući devojke Dušana S., sa kojom je živeo poslednjih godina. Prema prvim informacijama, Dušan se posvađao sa Gordanom, a potom pretukao njenu majku i nju, pa se popeo na sprat od kuće, gde se razneo  bombom.

Printscreen/Facebook/D.S.
 

Sudeći po objavama na njegovom Fejsbuku, Dušan i njegova devojka koju je napao, u vezi su bili oko dve i po godine.

Na svom profilu ima više fotografija sa Gordanom, a na dvogodišnjicu veze, koju su obeležili u aprilu ove godine, objavio je njenu sliku uz opis: "Samo sa njom život ima smisla".

Na terenu je policija kao i tužilac Višeg javnog tužilaštva u Pančevu. Nakon višečasovnog uviđaja, forenzičari su iz kuće izneli beživotno telo muškarca.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike