Napadnuta rođaka pokojne Jelene Marjanović, poznata influenserka: "Uvrede su bile toliko strašne da me je sramota da to sve ispričam"

15.10.2022

11:12

0

Ne mogu da zamislim šta bi bilo da je bilo stakla....

Napadnuta rođaka pokojne Jelene Marjanović, poznata influenserka: "Uvrede su bile toliko strašne da me je sramota da to sve ispričam"
Taša Krsmanović 1 - Copyright Foto: Instagram/tashakrsmanovic

Influenserka Taša Krsmanović i rođaka pokojne pevačice Jelene Marjanović navodno je napadnuta u Raškoj, a snimke na kojima je ispričala detalje nasilja koje je doživela, objavila je na Instagramu.

 Kako je rekla, dok je sedela za šankom u jednom kafiću, nepoznati muškarac joj je prišao:

- Bila sam u kafiću sa svojim drugarima. Pevali smo, pričali smo, igrali smo, smejali se... Mi u Rašku ne dolazimo često. Pa je lepše kada se posle nekog vremena nađeš sa svojim prijateljima - započela je priču ona.

- Sedeli smo za šankom. U jednom trenutku je u kafić ušao dečko kog ne poznajem, sa dva drugara. Jedan od njih je i moj školski drug. Sedeli smo za šankom, pozdravila sam se sa drugom iz srednje škole. A dečko kog ne poznajem je u nekom trenutku seo pored mene i krenuo da me vređa. Uvrede su bile toliko strašne da mi je posle bilo sramota da to sve ispričam policiji. Na svaku uvredu sam mu rekla: "Jeste". Neki dečko mu je rekao da je dosta, ali on nije prestajao - pričala je Taša dok joj je glas drhtao.

- U jednom trenutku sam podigla ruku i rekla: "Hajde, dosta je". U tom trenutku, on je iz sve snage uzeo moju ruku i udario o šank. Tom prilikom mi je iščupao tri nokta. Moja sreća je u tome što je šank bio prazan i nije bilo čaša jer ne mogu da zamislim šta bi bilo da je bilo stakla. Verovatno bi moja glava završila umesto moje ruke.

- Taj dečko je poznat ovde kao dobar dečko, ja ga ne poznajem lično. Ali kažu da je problematičan kad popije. Stariji je od mene bar deset godina. Smatram da ne treba da se pravdam, ali naglasiću da nisam bila provokativno obučena, nisam mu uputila nijednu lošu reč. A sve i da jesam, smatram da nije trebalo da primenjuje nasilje. Moji roditelji nikada nisu digli ruku na mene, a doživela sam to da me muškarac u mom gradu udari - rekla je Taša, pa zaplakala.

Foto: Instagram
Taša Krsmanović

 Ona je zatim istakla da je otišla u policiju da ga prijavi, ali niko nije hteo da joj bude svedok o tome.

- Dala sam izjavu u policiji. Međutim, nisam potpisala zapisnik jer sam tako posavetovana. Sporno je to što niko nije hteo da mi bude svedok, što niko nije hteo da mi kaže njegovo ime, čak ni njegovi drugari. I nisam imala fizički dokaz. Moje pitanje je: "Šta je trebalo da se desi, da bi se ovaj slušaj zaveo i da bih imala fizički dokaz?" - ispričala je Taša Krsmanović na svom Instagramu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike