Pretučen, pa na njega naleteo automobil: Trojica osumnjičena za nasilničko ponašanje

04.10.2022

15:50

0

M. Ž. (39), M. R. (31) i S. Ž. (32) osumnjičeni da su nogama i rukama naneli povrede M. I. i B. N.

Pretučen, pa na njega naleteo automobil: Trojica osumnjičena za nasilničko ponašanje
kursumlija policija - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, zbog sumnje da su počiniili krivično delo nasilničko ponašanje, za koje je zaprećena kazna zatvora od šest meseci do pet godina, određeno je zadržavanje M. Ž. (39), M. R. (31) i S. Ž. (32).

Oni su osumnjičeni da su 1. oktobra, oko 4.15 sati, u blizini mlina "Matejić“ na lokalnom putu Mihajlovac-Ralja, oštećenima M. I. i B. N. naneli više udaraca nogama i rukama, od kojih su oni zadobili telesne povrede. Tom prilikom, čvrstim predmetom oštetili su i automobil jednog od njih. Ovom događaju prethodila je duža verbalna rasprava u lokalnom ugostiteljskom objektu u Mihajlovcu.

Zamenik javnog tužioca je upravo saslušao osumnjičene i sudiji za prethodni postupak podneo predlog za određivanje pritvora zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke.

Naime, neposredno posle opisanog događaja, iz za sada neutvrđenih razloga, upravo na M. I, koji se tom prilikom kretao levom kolovoznom trakom, naleteo je automobil kojim je uprvaljao M. Ž. (29).

M. I. je zbog zadobijenih teških povreda prebačen na Кlinički centar u Beogradu, gde mu je nakon hirurške intervencije odstranjena slezina, a zbog mnogobrojnih povreda u vidu preloma se za sada nalazi u veštačkoj komi, a na osnovu rezultata istrage biće utvrđeno da li se opisani događaji nalaze u uzročno-posledičnoj vezi, kao i tačni uzroci nastanka pretrpljenih povreda.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike