Zvicer je živ, a i rat kotorskih klanova se nastavlja: Bačene bombe na lokal Vukotićevog prijatelja na Cetinju?

02.10.2022

18:01

0

Autor: 24sedam

Improvizovana eksplozivna naprava eksplodirala jutros u četiri sata i 50 minuta u Bajičkoj ulici na Cetinju u blizini jednog lokala

Zvicer je živ, a i rat kotorskih klanova se nastavlja: Bačene bombe na lokal Vukotićevog prijatelja na Cetinju?
zvicer vukotic senke - Copyright Printscreen/Pixabay /Mup

Balša Đuranović, kum ubijenog vođe "škaljarskog klana" Jovana Vukotića, ukazao je da je sasvim izvesno da iza dva bombaška napada koja su se dogodila rano jutros oko četiri sata na Cetinju stoji "kavački klan", odnosno neko blizak Radoju Zviceru. Prema poslednjim informacijama, eksplozivna naprava je bačena na lokal koji je u vlasništvu Milisava Ćira Damjanovića, bliskog prijatelja pokojnog Jovana Vukotića.

- Policijo Crne Gore, ovi vam se sami identifikuju ko je jutros bacio bombu - napisao je Đuranović.

Vukotićev kum je reagovao na objavu izvesnog Nikole Markovića, koji je naveo da su Vukotićevi rođaci sklonili decu i žene u inostranstvo.

- Zaigrala maca na vratanca. Zavladao strah među škaljarskim redovima! Nakon što su jutros oko četiri sata bačene četiri eksplozivne naprave na lokal Milisava Ćira Damjanovića sa Cetinja, a koji je prijatelj porodice Balše Đuranovića i  pokojnog Jovana Vukotića. Balša je odlučio da svoju snahu i decu skloni u inostranstvo. Kontraverzni Ćiro je poznat po pretnjama supruzi Radoja Zvicera, Tamari. Inače, strahuje se i za bezbednost dve Balšine unuke, koje koje su pre samo dve noći na društvenim mrežama upućivale najgore uvrede porodici Zvicer i slavile njegovu navodnu egzekuciju.

Foto: Printskrin/Instagram
 

Crnogorski mediji su objavili vest da je improvizovana eksplozivna naprava eksplodirala jutros u četiri sata i 50 minuta u Bajičkoj ulici u blizini jednog lokala.

Pričinjena je materijalna šteta, pošto su na objektu popucali prozori.

Radio Cetinje saznaje da je bačena još jedna eksplozivna naprava koja se nije aktivirala.

Iako niko nije još službeno potvrdio da se radi o lokalu koji je vlasništvo Milisava Ćira Damjanovića, Vukotićev kum je ipak otkrio šta se krije iza bombaškog napada.

U petak oko 21 sat u medijima se pojavila vest o likvidaciji vođe "kavačkog klana" Radoja Zvicera u Panami. On je, kako se tvrdilo, ubijen ispred svoje iznajmljene vile dok je bio u društvu M. B. Mediji u Panami objavili su informaciju da je ubijen muškarac od 40-45 godina dok je sedeo u belom automobilu. Navodno, muškarac je imao nadimak"Jai i ubijen je u "sačekuši".

Međutim, danas su otkrivene sve dileme i potvrđeno je da Radoje Zvicer nije ubijen u Panami.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike