Jedini intervju ubijenog vođe "škaljaraca"! Vukotić govorio i o Zvicerima: "Potpala je pod okrilje kavačkog klana"

13.09.2022

08:36

0

Autor: 24sedam

"Posle svih loših stvari treba ostati čovek, a mi ćemo se i dalje držati naših principa"

Jedini intervju ubijenog vođe "škaljaraca"! Vukotić govorio i o Zvicerima: "Potpala je pod okrilje kavačkog klana"
Jovan Vukotić - Copyright Foto: MUP

Šef "škaljaraca" Jovan Vukotić (42) dao je jedan intervju u životu i to podgoričkim Vijestima 2016. godine, gde je između ostalog naveo da je "Tamara Zvicer nesrećna žena", kao i "da je bolesno što mu se pakuje da je pokušao da je ubije u Kotoru".

- Pored svih prljavština koje mi pakuju već neko vreme, ovo je najbolesnija. Dojučerašnji poznanici i prijatelji, od kojih neki vrlo bliski, u saradnji sa ženom Radoja Zvicera, Tamarom, pokušavaju da lažnim svedočenjem kreiraju predmet - da sam 23. maja bio u Kotoru i pokušao da ubijem tu nesrećnu ženu - rekao je Vukotić i dodao da je "potpala pod okrilje takozvanog kavačkog klana".

Vukotić je ovaj intervju dao nakon što je u decembru 2016. teško povređen njegov prijatelj i telohranitelj Marko Martinović, kada je eksplodirala bomba koja je bila namenjena njegovom bratu,Igoru Vukotiću, ali se osvrnuo i na optužbe da je pucao na Tamaru Zvicer, koje su u međuvremenu odbačene.

- Zbog ličnih kodeksa i ranijih odnosa sa familijom Zvicer, neću ići istom linijom mržnje i podnositi kontratužbu za lažno prijavljivanje, ali ih upozoravam da ne ulaze u ove bolesne spletke. Posle svih loših stvari treba ostati čovek, a mi ćemo se i dalje držati naših principa, jer je kasno da sada skrenemo sa puta - naveo je Vukotić tada.

Podsetimo, Vukotić je ubijen u četvrtak oko 20 sati u elitnom delu Istanbula pred trudnom suprugom Mašom i detetom. Napadači na motoru ispalili su pet hitaca u škaljarca, koji je ubrzo od zadobijenih povreda preminuo. Sumnja se da je Vukotić još jedna žrtva rata kotorskih klanova, na čijoj meti je bio nekoliko puta do sada.

Inače, nakon vesti da je Jovan Vukotić ubijen u Turskoj, prva žena kavačkog klana Tamara Zvicer na društvenoj mreži Instagram objavila je stori da je u provodu sa prijateljima. Uz čaše i flaše u noćnom provodu, ona je objavila i kako peva pesmu Miroslava Škora pod nazivom "Sude mi". Tamara Zvicer je po svemu sudeći slavila ubistvo Vukotića.

Tamara i Radoje Zvicer /MUP/Printscreen
 

- Sude mi zato što svoje volim, volim najviše, što sam branio moje najdraže - čuje se na snimku kako peva nekoliko ženskih glasova.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike