Zvicerov advokat poslao demanti: Radoje je živ! Ko je onda ubijen u Panami?

30.09.2022

21:32

0

Mediji u Srbiji objavili su da je Zvicer teško ranjen, a pojedini čak i da je ubijen, pozivajući se na istražne organe Srbije

Zvicerov advokat poslao demanti: Radoje je živ! Ko je onda ubijen u Panami?
Radoje Zvicer - Copyright Foto: Youtube/Ukrajinska policija

Nakon nezvaničnih saznanja da je večeras nešto posle 20 časova u Panami navodno upucan vođa kavačkog klana Radoje Zvicer, oglasio se advokat porodice Zvicer koji je te navode demantovao.

- Demantujem kao advokat porodice da je Radivoje Zvicer ubijen i ranjen. Porodica je videla natpise u medijima i da se ne bi dezinformacije i dalje širile važno je da se zna da je moj klijent živ - rekao je za Kurir Vladimir Zarić advokat porodice Zvicer.

U Upravi policije Crne Gore večeras je rečeno da bi o navodnom ranjavanju Radoja Zvicera zvanične potvrde mogle da stignu za dva do tri dana, s "obzirom na sve okolnosti i činjenicu da Zvicer najverovatnije nije boravio u toj zemlji pod svojim imenom".

Crnogorski organi bezbednosti i dalje nemaju zvanične podatke o informaciji da je u Panami ubijen vođa klana Kavač Radoje Zvicer, rečeno je Vijestima.

Mediji u Srbiji objavili su da je Zvicer teško ranjen, a pojedini čak i da je ubijen, pozivajući se na istražne organe Srbije.

Crnogorski bezbednosni izvori navode da imaju informacije o dva ubistva u Panami, ali da se vrše dodatne provere jer se prvobitni opisi ne poklapaju sa opisom Zvicera.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24Sedam/Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike