Ubistvo “kavačkog vođe” ili ponovljeni scenario iz Kijeva: Da li je sada imao ko da ga spasi kao Tamara?

30.09.2022

20:06

0

Obzirom da su panamski mediji za sada objavili da je Radoje Zvicer teško ranjen, a beogradski da je preminuo od zadobijenih povreda, ne bi bilo iznenađenje da se ponovi scenario iz 2020. godine

Ubistvo “kavačkog vođe” ili ponovljeni scenario iz Kijeva: Da li je sada imao ko da ga spasi kao Tamara?
MUP - Copyright Tamara i Radoje Zvicer/MUP/Printscreen/

Vođa “kavačkog klana” Radoje Zvicer, prema nezvaničnim informacijama medija, ubijen je u Panami. Iako još nema zvanične potvrde vest se brzo proširila regionom. Međutim, ova situacija mnogo podseća na onu koja je jednako brzo odjeknula u maju 2020. Godine.

Pre dve i po godine Zvicer je teško ranjen u blizini svog stana u Kijevu u Ukrajini kada je pogođen sa pet metaka. Te večeri, gotovo svi mediji u regionu objavili su da je ubijen.

Ipak, sledeće jutro ukrajinski mediji su objavili da je Zvicer u bolnici i da mu se lekari bore za život.

Zvicer nakon ranjavanja u Kijevu/detective-info.com.ua
 

 

Par sati kasnije, isti mediji su objavili i snimke na kojima se jasno vide napadači koji prilaze Zviceru na parkingu i pucaju na njega. Na drugom objavljenom snimku vidi se njegova žena Tamara koja je zapucala na napadače i tako mu, kako se veruje, spasila život.

Obzirom da su panamski mediji za sada objavili da je Radoje Zvicer teško ranjen, a beogradski da je preminuo od zadobijenih povreda, ne bi bilo iznenađenje da se ponovi scenario iz 2020. godine.

Još nije ni zvanično potvrđeno da je u kući na Panami pucano na Zvicera, ali se svakako pretpostavlja da je u pitanju osveta za ubistvo Jovana Vukotića, šefa “škaljarskog klana”.

Podsetimo, Vukotić je ubijen 8. Septembra u Istanbulu pred ćerkicom i trudnom ženom, a kao osumnjičeni za njegovo ubistvo uhapšeni su Radoje Živković, inače najbliži saradnik i rođak Radoja Zvicera, Nikšićanin Zdravko Perunović, Milan Vujotić i još deset osoba, uglavnom turskih državljana.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike