Žena Radoja Živkovića doživela misterioznu saobraćajku: Žuti odmah posumnjao na "škaljarce", preselio je i kupio joj nova kola!

30.09.2022

11:36

0

"Odlučila da se razvede kada je shvatila da je on visokopozicionirani pripadnik klana"

Žena Radoja Živkovića doživela misterioznu saobraćajku: Žuti odmah posumnjao na "škaljarce", preselio je i kupio joj nova kola!
Jovan Vukotić ubijen je 8. septembra u Istanbulu - Copyright Printscreen/skrinsozcu.com

Rođak Radoja Zvicera, Radoje Živković Žuti, koji je uhapšen kao organizator likvidacije Jovana Vukotića 8. septembra u Istanbulu, posle saobraćajne nesreće koju je njegova supruga imala u Beogradu, preselio je na drugu lokaciju.

Supruga Radoja Živkovića, zvanog Žuti, koja je saslušavana kao svedok u postupku protiv Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, kako se saznaje, živi u luksuznoj zgradi u Beogradu, ali u stalnom strahu zbog toga što joj je suprug visokopozicionirani pripadnik kavačkog klana.

- Na Aleksandru je pre oko dve godine kolima naleteo muškarac, za kog je njen suprug posumnjao da ima veze sa suprotstavljenim škaljarskim klanom. Saobraćajka se dogodila u blizini Autokomande, blizu stana u kom su Radoje Živković i njegova supruga živeli. Živković, koji u to vreme već nije dolazio u Srbiju, to je shvatio kao pretnju i odmah je porodicu preselio na drugu lokaciju - otkriva izvor.

Kako navodi, Živković, koji važi za visokopozicioniranog pripadnika kavačkog klana, odmah je ženi poslao novi džip i preselio je u stan koji je kompletno opremljen najsavremenijim video nadzorom.

Komšije kažu i da Aleksandra često menja kola, ali i da porodica deluje kao imućna.

- Viđamo je kako se prekrsti kada treba da izađe iz automobila. Često menja brojeve telefona, a u strahu je i da je neko prati - otkriva izvor.

On potvrđuje da je Aleksandra Živković pokrenula brakorazvodnu parnicu još 2015.

- Navodno je odlučila da se razvede kada je shvatila da je on visokopozicionirani pripadnik klana, ali i zbog toga što je godinama već u bekstvu. Međutim, kako njen suprug nije dolazio u sud, njih dvoje su i dalje u formalnom braku. Ona se ne predstavlja ovim prezimenom - dodaje izvor.

Printcreen/ sozcu.com.tr
 

Aleksandra Živković, kako otkriva sagovornik Kurira, živi u strahu od kako je shvatila da je njen suprug uključen u rat klanova.

- Ona se plaši da bi neko mogao da naudi njoj ili porodici, najverovatnije je zbog toga i odlučila da se razvede od njega. Iako živi lagodnim životom, za koji se veruje da je finansirao njen suprug, ona radi u jednoj firmi - dodaje sagovornik.

Kada je saslušavana u martu ove godine, na pitanje tužioca da li je u kontaktu sa suprugom, ona je odgovorila: - Nisam, hvala bogu.

Printcreen/ sozcu.com.tr/Tanjug/Rade Prelić
 

Aleksandra Živković, podsetimo, svedočila je tokom istrage u Tužilaštvu za organizovani kriminal zbog sumnje da je Veljko Belivuk sa pripadnicima kriminalne grupe u aprilu 2019. na njenom placu u Surduku zapalio i macolom usitnio kosti ubijenog Gorana Mihajlovića. Prema nezvaničnim informacijama, ona je tada potvrdila da je plac i dve kuće na njemu dobila u nasledstvo, kao i da je ključeve imao i njen suprug Radoje Živković.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike