"Žene, ako niste naoružane izbegavajte ovaj deo grada": Društvenim mrežama kruži adresa serijskog silovatelja!

27.09.2022

15:11

0

Prvi put osuđen kao maloletnik

"Žene, ako niste naoružane izbegavajte ovaj deo grada": Društvenim mrežama kruži adresa serijskog silovatelja!
igor milošević (1) - Copyright 24sedam/Profimedia/Serbia live

Igor Milošević, serijski silovatelj iz Beograda, odslužio je kaznu zatvora od 15 godina zbog više silovanja i već nekoliko dana je na slobodi. Javnost je zbog ovoga veoma uznemirena i društvenim mrežama se vrlo brzo šire panika i informacije o kretanju bivšeg robijaša.

Sada se pojavila i informacija da Milošević stanuje u blizini Dalmatinske ulice u centru Beograda.

- Žene, ako niste naoružane i spremne da čupate grkljan, izbegavajte Dalmatinsku ulicu i okolinu Botaničke bašte "Jevremovac", tamo živi onaj silovatelj - navodi se u kometaru na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, Milošević je ukupno 30 godina proveo iza rešetaka zbog silovanja i razbojništava.

Prvi put osuđen je 1992, sa 14 godina, kada je za samo tri dana napao devet žena, od kojih je četiri silovao i pet pokušao da siluje, ali su devojke uspele da se spasu. Osuđen je kao maloletnik i poslat na odsluženje kazne u dom za maloletnike.

Iz zatvora je izašao 2001. Tada, samo mesec dana po izlasku na slobodu, silovao je još jednu ženu, dve žene je napao i počinio je osam razbojništava. 

Naime, u jednom kozmetičkom salonu silovao je M. A. i opljačkao je. Ušao je u radnju i tražio kremu, potom je video da se ključ od salona nalazi u bravi, iskoristio je to, zaključao salon i odvukao devojku u solarijum, gde ju je silovao.

Tada je osuđen na 10 godina, ali je iz "Zabele" izašao posle pet i po godina. Nakon samo 23 dana na slobodi, nastavio je da napada i siluje žene.

Naime, u septembru 2007. godine u Ulici Maksima Gorkog, u butiku silovao je radnicu uz pretnju nožem. Po izlasku iz radnje ukrao je jaknu i novac. Već sledećeg dana njegova serija napada se nastavila. Igor je uleteo u optičarsku radnju u Ulici vojvode Stepe i uz pretnju nožem ukrao pare, zlatan lanac i naočare.

Nakon serijskih napada 2007. godine policija je krenula u potragu za njim koja je trajala četiri dana. Uhapšen 20. septembra oko 19.30 na Adi Huji.

Printscreen/Twitter/Lovac na neke od njih!
 

U danima dok je trajala potraga, jedna radnica solarijuma u Njegoševoj je prijavila da je u salon ušao muškarac koji odgovara opisu silovatelja. Prema njenim rečima, pitao ju je da li može da sedne da sačeka svoju devojku koja se sunča, ali je posle 10 minuta rekao da je gladan i otišao.

Kako je tada izjavila, mušterije su počele da dolaze u solarijum, pa je odustao od nauma.

Kako je tada na saslušanju izjavio, on je od novca koji je krao kupovao drogu. Nikada nije priznao silovanja, ali razbojništva jeste.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike