Serijski silovatelj molio da ga ostave u zatvoru! Milošević vikao: "Napolju ću napraviti neko s*anje"!

24.09.2022

08:50

0

"Molio je stražare i upravu zatvora da ostane na robiji jer mu tamo ništa ne fali i barem ima da jede svaki dan"

Serijski silovatelj molio da ga ostave u zatvoru! Milošević vikao: "Napolju ću napraviti neko s*anje"!
silovatelj taksista (2a) - Copyright Printscreen/Twitter/Lovac na neke od njih!

Na robiji mi je lepo, ništa mi ne fali, a napolju nemam nikog, žalio se serijski silovatelj Igor Milošević (44) stražarima kad je odslužio kaznu. Sad na slobodi živi kao skitnica i spava po podrumima i haustorima zgrada u centru Beograda.

- Ostavite me u zatvoru, meni je ovde lepo! Napolju nemam nikog, sigurno ću napraviti neko s*anje, žalio se serijski silovatelj Igor stražarima u zatvoru "Nova skela" kad je odslužio kaznu.

Manijak, koji je proveo ukupno 30 godina po zatvorima zbog silovanja i pljački, sad živi kao skitnica i, po saznanjima medija, smuca se po podrumima i haustorima zgrada u centru Beograda.

Realna opasnost

Dobro upućen izvor objašnjava da je Milošević izašao iz zatvora "Nova skela" 20. septembra.

- Kad je čuo da izlazi na slobodu, pobunio se! Žalio se stražarima da napolju nema nikog, da ga niko nikad nije ni obišao u zatvoru, da nema gde da živi i da će sigurno napraviti neko s*anje na slobodi. Molio je stražare i upravu zatvora da ostane na robiji jer mu tamo, kako je rekao, ništa ne fali i barem ima da jede svaki dan. Podrazumeva se, u zatvoru niko ne može ostati svojom voljom, pa je, pošto je 20. septembra odslužio punu kaznu, ispraćen na kapiju "Nove skele" - kazao je izvor.

Prema njegovim rečima, sud je u međuvremenu obavestio policiju da opasni serijski silovatelj i razbojnik izlazi na slobodu, pa je Milošević od trenutka izlaska iz zatvora stavljen pod prismotru.

- Po izlasku na slobodu Milošević se uglavnom smucao po centru Beograda. Živi kao skitnica, spava po podrumima i haustorima i nisu tačna nagađanja da radi kao taksista, o čemu pišu na društvenim mrežama. On nema kod sebe nikakva dokumenta, pa ni vozačku dozvolu. U ova dva-tri dana, koliko je na slobodi, nije nikog napao, ali postoji velika verovatnoća da će krenuti u pljačke, pošto nema ni dinara kod sebe. Ne daj Bože da pokuša da siluje nekog, a to je realna opasnost - kazao je sagovornik.

Inače, Milošević je počeo da siluje kad je imao samo 14 godina, davne 1992. Tada je napao devet devojaka u roku od tri dana, od kojih je tri silovao. Ove žrtve je poznavao odranije jer su živele u istom romskom divljem naselju kao i on.

Poslat je tada u popravni dom, a po izlasku na slobodu, 2001. godine, odmah je počeo da pljačka, ali i da napada devojke koje do tada nikada nije video.

Specifično za njega je da je žrtve u tom periodu napadao usred dana, na ulici, ili ulazeći u radnje. Devojkama je pretio nožem dok ih je napastvovao i pljačkao. Napadi su se dešavali u prometnim ulicama, a manijak se kretao gradom pešice ili gradskim prevozom.

Printscreen/Twitter/Il Vous
 

Za samo mesec dana dok je bio na slobodi te 2001. godine izvršio je osam razbojništava i silovao je devojku M. A. u kozmetičkom salonu u kom je radila. Milošević je tada ušao u salon i tražio neku kremu, ali čim je video da se ključ lokala nalazi u bravi, zaključao je vrata i odvukao devojku u prostoriju sa solarijumom, gde ju je silovao. Zbog toga je osuđen na deset godina zatvora, ali mu je šokantnom odlukom suda dozvoljen uslovni otpust i iz "Zabele" je izašao posle nepunih šest godina, u avgustu 2007.

Oteo joj ličnu kartu

Ubrzo je nastavio po starom, pa je već 17. septembra 2007. ušao u butik u Ulici Maksima Gorkog, navodno želeći da kupi farmerke. Otišao je do kabine da ih proba, a onda je pozvao radnicu da mu donese druge, jer mu one prve, navodno, nisu odgovarale.

Kada mu je radnica prišla, manijak ju je zgrabio i uvukao u kabinu, stavio joj je nož pod grlo i zverski je silovao. Nakon toga je otvorio kasu i uzeo novac, pa je razbio kamere i monitor video-nadzora. Zlostavljanoj devojci je uzeo ličnu kartu i naredio joj da, kad on pobegne, pozove policiju i prijavi samo pljačku, ali da prećuti da je silovana jer on "zna gde ona stanuje i ponovo će je napasti".

Usledila je potera za monstrumom koja je trajala četiri dana, i na kraju je uhapšen u jednoj baraci u nehigijenskom naselju na Adi Huji.

Prilikom izricanja 15-godišnje kazne zatvora sudija je istakla da je Milošević "opasnost po društvo", a on je poručio da se neće žaliti na tu kaznu i da želi da ide na robiju.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike