Silovatelj upravo uslikan! Igor Milošević izlaskom iz zatvora digao paniku u celom Beogradu: Viđen u centru!

24.09.2022

09:02

0

Autor: D.A.

On je prvi put silovao kad je imao samo 14 godina

Silovatelj upravo uslikan! Igor Milošević izlaskom iz zatvora digao paniku u celom Beogradu: Viđen u centru!
Igor Milosevic - Copyright Printcreen/Serbia live

Igor Milošević (44) iz Beograda odslužio je kaznu za silovanja i razbojništava i sad je na slobodi, zbog toga je inetersovanje za njegovu pojavu bilo gde u srpskoj prestonici i dalje veliko.

Ljudi u Beogradu paniče, sa razlogom.

Serijski silovatelj Igor M. (44) iz Beograda izašao je na slobodu nakon što je odslužio 15 godina robije zbog silovanja i razbojništava koje je izvršio u septembru 2007. godine, zbog čega se i dalje nalazi pod policijskim nadzorom.

On je prvi put silovao kad je imao samo 14 godina i do sada je proveo ukupno tri decenije u zatvoru.

Zbog toga je javnost alarmirana, a na društvenim mrežama odmah se pojavila fotografija kako izgleda nakon izlaska iz zatvora.

Podsetimo, za samo mesec dana dok je bio na slobodi 2001. godine izvršio je osam razbojništava i silovao je devojku M. A. u kozmetičkom salonu u kom je radila. Milošević je tada ušao u salon i tražio neku kremu, ali čim je video da se ključ lokala nalazi u bravi, zaključao je vrata i odvukao devojku u prostoriju sa solarijumom, gde ju je silovao. Zbog toga je osuđen na deset godina zatvora, ali mu je šokantnom odlukom suda dozvoljen uslovni otpust i iz "Zabele" je izašao posle nepunih šest godina, u avgustu 2007.

Ubrzo je nastavio po starom, pa je već 17. septembra 2007. ušao u butik u Ulici Maksima Gorkog, navodno želeći da kupi farmerke. Otišao je do kabine da ih proba, a onda je pozvao radnicu da mu donese druge, jer mu one prve, navodno, nisu odgovarale.

Kada mu je radnica prišla, manijak ju je zgrabio i uvukao u kabinu, stavio joj je nož pod grlo i zverski je silovao. Nakon toga je otvorio kasu i uzeo novac, pa je razbio kamere i monitor video-nadzora. Zlostavljanoj devojci je uzeo ličnu kartu i naredio joj da, kad on pobegne, pozove policiju i prijavi samo pljačku, ali da prećuti da je silovana jer on "zna gde ona stanuje i ponovo će je napasti".

Printcreen/Serbia live
 

Usledila je potera za monstrumom koja je trajala četiri dana, i na kraju je uhapšen u jednoj baraci u nehigijenskom naselju na Adi Huji.

Prilikom izricanja 15-godišnje kazne zatvora sudija je istakla da je Milošević "opasnost po društvo", a on je poručio da se neće žaliti na tu kaznu i da želi da ide na robiju.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike