Marko Miljković ponovo šokirao iskazom: "Ovo sečenje i mlevenje nema ni u holivudskim filmovima"! Pomenuo i nestalog dečaka Đorđa

27.09.2022

14:11

0

"Možda su Mitić i Mihajlović živi"

Marko Miljković ponovo šokirao iskazom: "Ovo sečenje i mlevenje nema ni u holivudskim filmovima"! Pomenuo i nestalog dečaka Đorđa
Ilustracija - Copyright 24sedam/Profimedia/MUP/E Stock

Optuženi pripadnici klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića dovezeni su danas u Specijalni sud gde će biti nastavljeno pripremno ročište pripadnicima klana za ubistva, otmice, silovanje i nedozvoljeno držanje droge i oružja.

Prvooptuženi Belivuk i Miljković u sudnicu su dovedeni iz pritvorske jedinice u zgradi suda, dok su ostali optuženi dovezeni iz Centralnog zatvora u Beogradu u sud. Četvoro okrivljenih, da podsetimo, brani se sa slobode.

Marko Miljković je, dok je odgovarao na opužbe u vezi sa ubistvima Nikole Mitića i Gorana Mitića, ponovo šokirao izlaganjem.

- Ovo sečenje i mlevenje nema ni u holivudski filmovima - rekao je Miljković.

Ponovio je, kao i predhodni put kad se izjašnjavao na optužnicu za pet ubistava, da nema obdukcionog nalaza što znači da nema leša.

Rekao je i da su mozda i Mihajlović i Mitic živi, kao što je govorio i o Zdravku Radojeviću.

Miljković je citirao dve presude gde su krivice oslobođene dve osobe jer leševi nikada nisu pronađeni. Jedan od tih slučajeva je i nestalog dečaka Đorđa Andrejića. Citirao je presudu na osnovu koje je njegova majka oslobođena jer telo mališana nikada nije pronađen

Pitao se i kako je moguće da tri meseca nije mogla da se pronađe tajna prostorija u Ritopeku.

- Rečeno je da je nađeno 14 DNK tragova, a nigde nije pojašnjeno da li tu to tregovi žrtava ili počinioca - rekao je Miljković i dodao:

- Isto tako, piše da je Goran Mihajlović otvovan "nepoznatim otrovom", ja sam za sve čuo, ali za taj nisam.

On je za govornicu izašao sa gomilom spisa u kojima je sve prelazio narandžastim markerom.

Pokrivao je iskaze svedoka saradnika i dodao je da jedva čeka da ih ispita.

Slično se i juče izjašnjavao Veljko Belivuk.

- Pobogu, ne priznajem! - ovo je Veljko Belivuk izjavio prilikom izjašnjavanja o krivici na drugu optužnicu Specijalnog suda za dva ubistva  Gorana Mihajlovića i Nikole Mitića.

Belivuk je na pitanje - priznaje li delo koje mu se stavlja na teret rekao: "Ne priznajem, pobogu!", dok je Marko Miljković na isto pitanje suda rekao: "Apsolutno ne priznajem".

Kako se nezvanično saznaje, Miljković i Belivuk su se u nekoliko navrata glasno smejali tokom izjašnjenja o krivici. Svedoci saradnici, njih trojica okrivljenih, priznali su ubistva Mihajlovića i Mitića.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike