Telo ubijenog Jovice Vukotića dopremljeno u Crnu Goru: Procurila vest da će sutra biti sahranjen pored oca

26.09.2022

09:16

0

Autor: 24sedam

Vukotić će biti sahranjen u porodičnoj grobnici u mesto Čevo kod Cetinja

Telo ubijenog Jovice Vukotića dopremljeno u Crnu Goru: Procurila vest da će sutra biti sahranjen pored oca
Optužene ubice Jovana Vukotića: Ilustracija - Copyright Pixabay/Youtube

Jovan Vukotić, vođa "škaljarskog klana", koji je ubijen 8. septembra u Istanbulu, sutra bi trebalo da bude sahranjen u rodnoj Crnoj Gori. Vukotić će biti sahranjen u porodičnoj grobnici u mesto Čevo, kod Cetinja, pored svog oca Veselina Vukotića koji je ubijen 2019.

Vreme i mesto sahrane čuvali su se u najstrožoj tajnosti, iz razloga bezbednosti. Međutim, u Kotoru je procurila informacija da je Vukotićevo telo dopremljeno iz Turske i da bi sahrana trebalo da bude sutra u mestu Čevo, odakle Vukotići potiču.

Jovan Vukotić ubijen je naočigled trudne supruge, ćerkice i vozača. Napadači, koji su uhapšeni 16. septembra, prišli su im na motoru i u njega ispalili četiri hica. Supruga i dete prošli su bez povreda, ali Vukotiću nije bilo spasa.

Samo osam dana kasnije, turska policija je uhapsila 12 osumnjičenih i sklopila celokupan mozaik zločina. Među uhapšenima su crnogorski državljani Radoje Živković zvani Žuti, rođak vođe "kavčana" Radoja Zvicera, kao i Radoje Zdravko Perunović. Kako su turski istražitelji otkrili, oni su 1,5 miliona evra platili turskoj mafiji koja je likvidirala vođu "škaljarskog klana" - podseća izvor Kurira.

Kao direktni izvršilac označen je uhapšeni Emerkan S., dok je u ubistvu, odnosno praćenju Vukotića, učestovovala i jedna žena, izvesna Elanur T.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike