Mladić sa probnom dozvolom sleteo sa puta i izvalio ogradu na mostu: Teška saobraćajna nezgoda na ulazu u Ivanjicu -povređene dve osobe

10.09.2022

15:11

0

Dva pacijenta primljena su na urgentno odeljenje čačanske bolnice

Mladić sa probnom dozvolom sleteo sa puta i izvalio ogradu na  mostu: Teška saobraćajna nezgoda na ulazu u Ivanjicu -povređene dve osobe
1641385295_img_20220105_125146 - Copyright RINA

U ivanjičkom naselju Kušićan došlo je do teške saobraćajne nezgode kada je osamnaestogodišnji mladić sa probnom vozačkom dozvolom, upravljajući vozilom BMW X3 izgubio kontrolu i sleteo sa puta.

On i godinu dana stariji suvozač su sa teškim telesnim povredama prebačeni na dalju dijagnostiku u Opštu bolnicu u Čačku.

- Dva pacijenta primljena su na urgentno odeljenje čačanske bolnice. Jedan je nakon opservacije pušten na kućno lečenje, dok je drugi sa teškim telesnim povredama ključne kosti i nadlaktice zadržan na odeljenju hirurgije. Njegovo stanje se prati i nije životno ugrožen, potvrđeno je za RINU u Opštoj bolnici u Čačku.

Prema rečima očevidaca do nezgode je došlo usled brze vožnje, a nezvanično mladi vozač bio je i pod dejstvom alkohola.

- Od siline udara metalna ograda na Karanovom mostu u koju su udarili je potpuno uništena. Samo pukom srećom izbegnuta je veća tragedija, kažu meštani.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike