Otkrivamo kako je pronađen vođa "škaljaraca"! Vukotićeva supruga krenula u Kotor, pa produžila u Tursku: Krvnici joj bili za petama?

09.09.2022

16:45

0

Sve liči na ubistvo na Pagu

Otkrivamo kako je pronađen vođa "škaljaraca"! Vukotićeva supruga krenula u Kotor, pa produžila u Tursku: Krvnici joj bili za petama?
Maša M. i Jovan Vukotić - Copyright Privatna arhiva/Printscreen/Youtube

Jovan Vukotić, navodni vođa "škaljarskog klana" ubijen je sinoć oko 20 sati u Isanbulu, a kako nezvanično saznaje 24sedam, njegova lokacija je otkrivena tako što su njegovi neprijatelji u stopu pratili njegovu partnerku Mašu Mišić.

Kako saznajemo, Maša koja je inače iz Brusa donedavno je boravila u svom rodnom mestu i svojim najbližima je saopštila da ide na more u Kotor. Međutim, kako kaže izvor našeg portala, produžila je u Tursku i pretpostavka je da su joj Vukotićeve ubice sve vreme bile za petama.

Na sličan način pre dve nedelje na Pagu ubijen je i njegov saradnik, Goran Vlaović, za kojeg se takođe spekuliše da je "provaljen" i lociran preko devojke, odnosno slika sa društvenih mreža koje je postavljala.

Vukotić je ubijen dok se vozio automobilom sa suprugom i detetom u luksuznom kvartu Mečidijekoj. U jednom momentu pored njegovog vozila zastala su dva napadača na motociklima.

Ispalili su pet hitaca iz pištolja od kojih su četiri pogodila vođu "škaljaraca".

Istanbulska policija pokrenula je istragu povodom likvidacije. Turski medije prenose da je istragu preuzelo odeljenja za borbu protiv organizovanog kriminala.

Vukotić je inače 2018. godine uhvaćen u Antaliji i izručen. Navedeno je i da je pušten na slobodu nakon što je odslužio 15 meseci zatvora.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike