"D" u porukama nisam ja: Dijana Hrkalović govorila o misterioznim prepiskama! (FOTO/VIDEO)

05.09.2022

09:58

0

Suđenje se nastavlja 14. oktobra u 10 časova u Specijalnom sudu

"D" u porukama nisam ja: Dijana Hrkalović govorila o misterioznim prepiskama! (FOTO/VIDEO)
dijana hrkalović (4) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Na suđenju Dijani Hrkalović, Dejanu Milenkoviću i Miloradu Šušnjiću, danas su čitani pisani dokazi, o rešenjima i potvrdama.

Između ostalog i rešenje o proveri sadržaja komunikacije i mobilnog telefona Veljka Belivuka.

U komunikaciji se pominje se između ostalog "Dijana" i "D" i to više puta.

Na pitanje sudije kada je to predočeno, da se izjasni o tome što se pominje, Hrkalović je rekla "Nemam šta da kažem, pominje se u prepisci i ministar i moj ministar i Nebojša."

Osporila je da "D" u navedenim porukama nije ona.

- Nemam šta da se izjašnjavam. U tim delovima u kom se pominje transkript poruka Nenada Vučkovića i Belivuka se pominje i ministar Nebojša Stefanović. Osporavam da sam na tim porukama gde se pominje slovo D ili Dijana zapravo ja - rekla je Dijana pred govornicom, dok je njen advokat Đukanović dodao.

- Nigde nemamo pominjanje Hrkalović i ono što je najvažnije je to što nema dokaza da je ona direktno nešto uradila, i da je nešto urađeno po njenom nalogu - rekao je Đukanović.

Posle svih iznesenih dokaza, advokat Vladimir Đukanović je uvek naglašavao da se nigde ne pominje njeno ime i prezime, niti da je ikome izdavala bilo kakve naredbe, te da je na tužiocu da dokaže te tvrdnje.

Na kraju postupka, rekla je da se videlo da je Rebić bio zadužen za kamere, za šta je ona optužena i da je njemu direktne naredbe izdavao ministar, a ne državni sekretar.

Podsetimo, optužnim predlogom Tužilaštva za organizovani kriminal, bivša državna sekretarka MUP-a tereti se za dva krivična dela trgovine uticajem u produženom trajanju, zbog čega je tužilaštvo tražilo da joj sud izrekne kaznu zatvora od pet godina.

Suđenje se nastavlja 14. oktobra u 10 časova u Specijalnom sudu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike