Amateri koji su za samo dva meseca “škaljarce” bacilli na noge: Jednom ispala torbica sa pištoljem, drugi se vratio na mesto zločina!

02.09.2022

19:00

0

Ubici Šakovića ispala torbica sa pištoljem, Tanasković dotrčao da vidi da li je Goran stvarno mrtav

Amateri koji su za samo dva meseca “škaljarce” bacilli na noge: Jednom ispala torbica sa pištoljem, drugi se vratio na mesto zločina!
pilcevic tanaskovic1 copy - Copyright TANJUG/ FOTO HINA/ ZVONKO KUCELIN/Facebook

Za samo dva meseca “škaljarski klan” ostao je bez dva istaknuta člana, Milića Minje Šakovića i Gorana Vlaovića koje su likvidirali jedan gotovo golobradi momak sa Karaburme i jedan registrovani narkoman.

Ni blindirana vozila, panciri ni obezbeđenje nisu ih mogli sačuvati od gotovo nerpimetnih plaćenika koji sui h iz neposredne blizine zasuli smrtonosnih hicima,

Bežeći nakon izvšrenog ubistva obojica osumnjičenih za ova dva ubistva za sobom su ostavili brojne tragove koji su i doveli do toga da se, neočekivano brzo, rasvetle oba slučaja.

Crnogorska policija danas je saopštila da traga za Lukom Pilčevićem, starim 22 godine, iz beogradskog naselja Karabruma, osumnjičenim da je 17. juna ove godine, oko 23:30, ispod zidina Starog grada u Budvi ubio “škaljarca” Milića Minju Šakovića (35) dok je sa priajteljima večerao u restoranu.

Ubica je prišao Šakovićevom stolu i u njega ispalio prvo šest metaka, a kad je ovaj ao na pod “overio ga je sa još dva hica i dao se u beg. Pokušavajući da umakne dvojici koja su ga jurila, vadeći pištolj iz ženske torbice, verovatno u nameri da ih zaplaši, torba sa oružjem mu je ispala. Zatim je ostavio tragove i na taksi vozilu na koje je u jurnjavi naleteo i koje ga je okrznulo.

Ostavljeni DNK tragovi bili su dragoceni da se ustanovi ko je pucao u Šakovića. Pomoć prilikom ubistva, kako se osnovano sumnja,

Luki Pilčeviću pružio je Duško Tanasković (28) iz Kragujveca koji će nakon samo dva meseca, na hrvatskom ostrvu Pag pasti u ruke zadarskoj policiji, i to samo deset minuta nakon što je prošlog četvrtkarano ujutro likvidirao Novljanina Gorana Vlaovića (37), visokorangirani pripadnik “škaljarskog klana” alii z senke.

Printscreen/YouTube/Vijesti online
Pokojni Šaković prilikom hapšenja

Vlaović je, u društvu devojke, bivše misice Dragane Banić, izašao iz noćnog kluba na plaži, kada mu je, u šest sati i jedan minut, s leđa prišao levoruki ubica i jednim hicem u vrat ga pokosio.

Prema snimcima sa sigurnosnih kamera, Tanasković je, bežeći posle ubistva, olupao svoj mobilni telefon o kamen, da bi prikrio sa kim je komunicirao i ko mu je davao instrukcije za ubistvo.

Printscreen/Facebook
Luka Pilčević se sumnjiči da je ubio Minju Šakovića

Dok su slučajni prolaznici pokušali da pruže pomoć Vlaoviću, pod kojim se širila lokva krvi, ubica se, kako se nakratko vratio na mesto zločina da bi se uverio da žrtvi nema spasa.

Posle deset minuta je uhapšen, a na salsušanju se branio ćutanjem.

Odbegli Pilčević dovodi se u vezu sa takozvanim vojnicima Veljka Belivuka sa Karaburme, koji su, u manjem obimu, pokušali da nastave posao nakon velikog hapšenja monsturoznog klana.

TANJUG/ FOTO HINA/ ZVONKO KUCELIN
Duško Tanasković doveden u zadarsko tužilaštvo na saslušanje

Policija je krajem marta ove godine uhapsila 14 osoba na Karaburmi zbog trgovine drogom na nekoliko splavova i lokala.

Ko je spojio Luku Pilčevića i Duška Tanaskovića, po čijem su nalogu i za koliko novca su angažovani da ubiju dvojicu “škaljaraca” pitanja su od milion dolara, a jedno je sigurno – da su odradili posao za “kavčane”, krvne neprijatelje “škaljaraca”.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike