Otkriveno kome pripada obezglavljeno telo nađeno kod Zrenjanina: Kada su ga psi rastrgli muškarac je već bio mrtav (FOTO)

02.09.2022

13:00

0

Inspektor zrenjaninske policije javio nam je da je DNK analiza potvrdila - priča porodica

Otkriveno kome pripada obezglavljeno telo nađeno kod Zrenjanina:  Kada su ga psi rastrgli muškarac je već bio mrtav (FOTO)
186296_forenzika-profimedia-0102270490_orig - Copyright Profimedia

Nije danas bilo utehe za Gordanu Džunić, majku nestalog Gorana Džunića (47) iz Kikinde, kada su stigli rezultati DNK analize i potvrdili da je obezlagvljeno telo koji su psi rastrgli na periferiji Zrenjanina zapravo njen sin.

- Inspektor zrenjaninske policije javio nam je da je DNK analiza potvrdila da se radi o Goranu. Ništa novo nije nam rečeno u odnosu na informacije kojima već raspolažemo, Dakle, radi se o prirodnoj smrti. Bio je iznemogao, gladan i žedan, a pozlilo mu je nakon toplotnog udara. Otišao je do šumarka u Indutrijskoj zoni na periferiji Zrenjanina, kod skretanja za Elemir, i tu nažalost preminuo u sedećem ili klečećem položaju. Posle su ga našli psi, možda i lisice. Kad su ga rastrgli već je bio mrtav. Mlađeg brata Sašu, Goranovu ćerku, naravno i našu majku sve vreme nada nije napuštala - rekao nam je Goranov stariji brat Dragan Džunić pokušavajući da smiri uplakanu majku koje je neutešno ponavljala: "Sine moj rođeni!"...

- Svima je moj Goran pomagao. Nikome nije naneo zlo. Pomagao je i dok je bio u Švajcarskoj. Nije zaslužio ovakav kraj - jadala se majka.

I Dragan, Goranov brat, potvrđuje da ga nada nije napuštala:

- I dalje nam je nejasno zašto tokom pešačenja od Novog Sada nije od nekog pozajmio telefon i u dve rečenice kazao gde se nalazi. Sve bi sad bilo drugačije. Baš da se nikom ne obrati, ne pozove... Nikada nećemo moći da dokučimo zašto je tako postupio. Mogao je to da uradi od prvog salašara koji mu je dao vode. Oni koji su ga napojili rekli su da je bio u svesnom stanju. Lepo im se zahvalio. Delovao je potpuno normalno. Brat je iza sebe ostavio punoletnu ćerku koja udata - kaže Dragan.

printscreen/nsuživo.rs
 

Da podsetimo, Goran Džunić je nestao 4. avgusta nakon obeležavanja godišnjice “Oluje” u Novom Sadu. Tamo se zaputio bez lične karte i telefona. Od dana nestanka, viđen je na nekoliko mesta, na putu između Novog Sada i Zrenjanina, kako od vlasnika salaša i vikendica traži vodu, ali i kod kružnog toka na obilaznici u Zrenjaninu.

Da mu je brat nestao, Dragan je 7. avgusta saznao od Goranovih komšija sa kojima je on i otišao u Novi Sad. Nestanak je prijavio policiji i danima tragao za njim.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike