Nadamo se da ovo nema nikakve veze sa Goranom: Porodica nestalog Kikinđanina uznemirena nakon pronalaska obezglavljenog leša!

26.08.2022

19:43

0

Brat nestalog Kikinđanina kaže da su ga u četvrtak popodne kontaktirali policijski inspektori

Nadamo se da ovo nema nikakve veze sa Goranom: Porodica nestalog Kikinđanina uznemirena nakon pronalaska obezglavljenog leša!
photo_2022-08-11_13-32-40 - Copyright printscreen/nsuživo.rs

Vest da je u četvrtak na periferiji Zrenjanina, u Industrijskoj zoni, policija u četvrtak zatekla mučan prizor, leš u fazi raspadanja, uznemirila je i porodicu Gorana Džunića (47) iz Kikinde.

Leš je pronađen između dva imanja prema Elemiru u šumarku. Goran je nestao 4. avgusta nakon obeležavanja godišnjice "Oluje" na Trgu slobode u Novom Sadu.

Po priči njegovog starijeg brata Dragana, od dana nestanka, u međuvremenu, viđen je na nekoliko mesta, na putu između Novog Sada i Zrenjanina, kako od vlasnika salaša i vikendica traži vodu. Saznanje da je na periferiji Zrenjanina u šumarku nađen obezglavljen leš unele su dodatnu stepnju i neizvesnost:

- U policiji mi je rečeno da je telo poslatno na obdukciju i da se čekaju rezultati. Jesmo uznemireni, ali se ipak nadamo da to nije naš Gora n- kaže Dragan Džunić.

Brat nestalog Kikinđanina kaže da su ga u četvrtak popodne kontaktirali policijski inspektori.

Raspitivali su se o izgledu i rasporedu Goranovih zuba i da li ima veštačku protezu. Pitali su ga, kako kaže, kakve je patike nosio njegov brat:

- Opisao sam ih, ali i naveo kakve on po telu ima tetovaže. Na levoj ruci ima istetovirano ćerkino ime, a na ramenu manju tetovažu. Desna ruka je istetovirana od šake do ramena. Novih informacija nemam i niko me do petka popodne nije kontaktirao - priča uznemireni brat i dodaje:

- Sa našim trećim bratom Sašom, prethodnih dana, obišao sam i ovaj deo periferije Zrenjanina gde se nalaze dve vikendice i bagremov šumarak. Videli smo i to mesto, ali ništa nije ukazivalo da se tamo nalazi beživotno telo. Nadamo se da ovaj slučaj nema nikakve veze sa nestankom našeg brata - rekao je Dragan i podsetio da je početkom avgusta Goran viđen u kod kružnog toka na obilaznici u Zrenjaninu, baš kod skretanja za Elemir u industrijskoj zoni.

Nejasno mu je i zašto Goran od nekog nije pozajmio telefon i obavestio nekog od članova porodice gde se nalazi.

Da mu je brat nestao, Dragan je 7. avgusta saznao od Goranovih komšija sa kojima je on i otišao u Novi Sad. Njegov nestanak prijavio je potom policiji i upustio se u potragu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike