"Pala" kriminalna grupa u velikoj akciji: Iznajmljivali stanove i vrbovali devojke da se bave prostitucijom! (VIDEO)

22.06.2022

10:53 >> 11:48

0

Sumnja se da su oni, od januara do sredine juna ove godine, iznajmljivali stanove na teritoriji grada u kojima su boravile devojke koje su vrbovali da se bave prostitucijom

"Pala" kriminalna grupa u velikoj akciji: Iznajmljivali stanove i vrbovali devojke da se bave prostitucijom! (VIDEO)
Printscreen / MUP

Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal u Beogradu, uhapsili su pet članova organizovane kriminalne grupe zbog postojanja sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i posredovanje u vršenju prostitucije.

Uhapšeni su R. M. (1979), S. T. J. (1979), S. D. (1989), G. S. (1971) i Ð. A. (1997), svi iz Beograda, navedeno je u saopštenju MUP-a.

Sumnja se da su oni, od januara do sredine juna ove godine, iznajmljivali stanove na teritoriji grada u kojima su boravile devojke koje su vrbovali da se bave prostitucijom.

Pripadnici organizovane kriminalne grupe terete se da su putem sredstava javnog informisanja organizovali oglašavanje prostitucije, kao i da su najmanje sedam devojaka odvozili na adrese na kojima su se sastajale sa klijentima.

Novac stečen posredovanjem u vršenju prostitucije osumnjičeni su delili između sebe u zavisnosti od zadataka koje su imali u izvršenju krivičnog dela.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

BONUS VIDEO:

MUP Srbije

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti