Otac stradale Kristine na Malti otkrio: "Sahranićemo je tamo gde su joj bili i duša i telo"

27.08.2022

11:55

0

Autor: 24sedam

Kristinin verenik nalazi se u bolnici od kada je čuo da je poginula

Otac stradale Kristine na Malti otkrio: "Sahranićemo je tamo gde su joj bili i duša i telo"
kristina živković - Copyright lovinmalta.com

Strahinja Živanović, otac Kristine Živanović iz Sokobanje, koja je pre nekoliko dana poginula na Malti kada je na nju, sa povratka sa posla, naleteo gradski autobus, neutešan je, a kako je rekao, sahraniće je tamo gde su joj bili "i duša i telo".

On je otkrio kakva je bila Kristina, i šta je planirala u budućnosti.

- Ja sam u ponedeljak sleteo sa Malte. Kristina je tamo živela od 2004. godine, tamo je i školu završila. Radila je tamo i išla na obuke za druge poslove. Planirali smo svadbu naredne godine, jer je bila verena - rekao je njen otac skrhan od bola.

Njen momak Daniel Vasalo, doživeo je šok nakon što je saznao šta se Kristini desilo.

On je trenutno u bonici pod nadzorom lekara. Ja sam pokušao jutros da razgovaram sa njim, ali je to trajalo samo dva minuta. jako mu je teško - dodao je Živanović.

Otac nastradale Kristine imao je razgovor sa policijom na Malti.

- To što policija kaže, zadržao bih za sebe. Ne tražim ja krivca, niti bih želeo da to saznam. Moja Kristina je bila nešto najpozitivnije, dete sa osmehom na licu.Takva će i ostati u našim srcima i očima, kako za mene, tako i za njenu majku. Gledano sa naše strane, Kristina naša nije ovo zaslužila. Ali, očigledno je neko ko je veći od nas bespomoćnih imao drugo mesto za moje dete, mog anđela i sve u mom životu - rekao je Strahinja.

Po rečima oca, Kristina je volela životinje, more, smeh, šalu, radost i ljubav. On sada, kada nje više nema, pokušao je da donese ispravnu odluku, i Kristini ispuni želju.

- Mi smo doneli odluku da Kristinu sahranimo na Malti. Blagovremeno ćemo da obavestimo sve o tome, a što se tiče prijatelja i rodbine, organizovaćemo prevoz kako bi prisustvovali Kristininoj sahrani. Ovu odluku bi donela i ona, znam to, znam svog anđela - dodao je on.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike