Srbin na Malti "pao" posle četiri meseca skrivanja: Lociran u klubu, pa se potukao sa policajcima kad su došli da ga uhapse! (VIDEO)

07.06.2022

16:26

0

Tuča u kojoj je učestvovao Srbin dogodila se 17. februara u Marsaskali i tada je povređen jedan muškarac

Srbin na Malti "pao" posle četiri meseca skrivanja: Lociran u klubu, pa se potukao sa policajcima kad su došli da ga uhapse! (VIDEO)
Muškarac uhapšen u Obrenovcu: Ilustracija - Copyright Printscreen/Mup

Srpski državljanin (33) uhapšen je posle četri meseca bekstva, jer je u februaru učestvovao u tuči u kojoj je teško povređen muškarac (29) na Malti, a prilikom hapšenja Srbin je povredio i četivoricu policajaca, prenosi Loved Malta.

Tuča u kojoj je učestvovao Srbin dogodila se 17. februara u Marsaskali i tada je povređen jedan muškarac. Posle sukoba osumnjičeni Srbin je pobegao, a sada je dolijao tamošnjoj policiji.

Policija je, kako prenosi ovaj portal, zajedno sa pripadnicima Jedinice za brze intervencije, saznala da je Srbin često dolazio u jedan lokalni klub u Gziru i tako je lociran. Međutim, on je videvši policiju pokušao da pobegne. Policija je pokušavala da ga uhapsi, ali se on opirao hapšenju

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lovin Malta (@lovinmalta)

 

Odbio je saradnju sa policijom i nakon verbalne svađa, počela je tuča između policajaca i Srbina koji ih je tom prilikom lakše povredio. U pitanju su četri pripadnika malteške policije koja su pokušala da ga obuzdaju.

Srpski državljanin se trenutno nalazi u sedištu policije u Florijani.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike