"Baba, šta ćeš sada da kupiš svom unuku za rođendan": Ovo je unuk iz pakla rekao svojoj baki nakon što ju je pretukao pa silovao!

19.08.2022

09:45

0

Autor: 24sedam

S. P. (71) je nakon smrti sina u oktobru preuzela brigu o unucima da ne bi otišli u dom

"Baba, šta ćeš sada da kupiš svom unuku za rođendan": Ovo je unuk iz pakla rekao svojoj baki nakon što ju je pretukao pa silovao!
Profimedia

Vest da je maloletni D. P. (17) u mestu kod Alibunara silovao i pretukao svoju baku S. P.  (71), koja se nakon smrti sina brinula o njemu i njegovom bratu potresla je javnost, a komšije na sve načine pokušavaju da uteše staricu.

- U katastrofalnom je stanju, sva isprebijana. Jadna žena šta je doživela, a došla je da ga čuva... Mi smo svi u šoku, potreseni. Njoj nema ko da pomogne, nema nikog. Ima tu jednu ćerku koja je udata, a i ona ima probleme sa mužem. Njoj je sin umro, taj unuk je njegov sin. Ona se plaši da ga ne puste napolje, da joj ne uradi opet nešto. Unuk nikada nije bio nasilan do sada, ali jeste pio, pije i taj drugi mali koji ima 16 godina. Šta će ona, došla je da ih čuva da ne bi otišli u dom. Samo da tog malog monstruma ne puste napolje, kažu komšije nesrećne žene.

U drugoj sobi, za vreme napada koji se dogodio prošlog vikenda, spavao je drugi unuk (16), a treće unuče, inače devojčica predata je hraniteljskoj porodici. On ju je napao oko jedan sat iza ponoći na spavanju.

- To veče ušao je u njenu sobu, spustio roletne, a kada je počela da se opire on ju je izudarao. Kada je počeo da je siluje pitao je: "Je li baba, šta ćeš da kupiš svom unuku za rođendan?". Kaže da je osetila njegov miris i da joj je tada pao mrak na oči. Takođe je rekla da kada je završio da joj je rekao da ne ustaje iz kreveta dok joj ne pokuca tri puta na prozor i da će to biti za tri minuta.

Prema navodima iz istragem on joj je pokucao na prozor, ušao i pitao je, "Baba, ko ti je to uradio?" Legao je da spava, a ona je onda zvala svoju ćerku koja je ztaim alarmirala policiju.

Zahtevom se maloletniku stavlja na teret da je u selu kod Alibunara dana 13.08.2022. godine u toku noći prinudio svoju babu (71) na obljubu upotrebom sile i pretnjom da će neposredno napasti na njen život.

Nakon saslušanja, sudija za maloletnike Višeg suda u Pančevu odredio mu je pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoka i opasnosti da će ponovo delo.

BONUS VIDEO

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic