Dok je silovao baku tinejdžer joj ponavljao jednu rečenicu: Dvoje unuka spavalo za vreme užasa u Alibunaru!

18.08.2022

19:02

0

Najmlađa devojčica predata je hraniteljskoj porodici

Dok je silovao baku tinejdžer joj ponavljao jednu rečenicu: Dvoje unuka spavalo za vreme užasa u Alibunaru!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Unuk D. P. (17) u mestu Ilandža kod Alibunara silovao je i pretukao svoju babu S. P. (71) koja mu je bila staratelj, obzirom da mu je otac umro, a majka ga ostavila. Napad na nesrećnu ženu dogodio se tokom vikenda, a ova vest prestravila je Srbiju.

Kako se nezvanično saznaje, u drugoj sobi je za vreme napada spavao drugi unuk (16), a treće unuče, inače devojčica predata je hraniteljskoj porodici. On ju je napao oko jedan sat iza ponoći na spavanju.

- Rekla je da ju je napao na spavanju, da je spustio roletne i da je kada je počela da se opire izudarao. Kada je započeo svoju monstruoznost pitao je: "Je li baba, šta ćeš da kupiš svom unuku za rođendan?". Kaže da je osetila njegov miris i da joj je tada pao mrak na oči - navodi sagovornik upoznat sa slučajem i dodaje:

- Takođe je rekla da kada je završio da joj je rekao da ne ustaje iz kreveta dok joj ne pokuca tri puta na prozor i da će to biti za tri minuta. Pokucao je na prozor, ušao i pitao je, "Baba, ko ti je to uradio?", a ona je bila u modricama i plakala je. On je legao da spava, a ona je onda zvala svoju ćerku koja živi u drugom selu i koja je udata. Zvala je od pola 3 noću, a uspela je da je dobije u 5 ujutru. Tada je ćerka pozvala policiju.

Inače, D. P. za dva meseca puni 18 godina. Baka koju je silovao je majka njegovog oca koji je preminuo.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike