Evo šta je raskrinkalo radnika MUP-a i radnicu BIA! Supružnici se nisu trudili da sakriju raskalašan život

06.08.2022

09:29

0

Novac ulagali u još nelegalnih poslova koji su im donosili veću dobit

Evo šta je raskrinkalo radnika MUP-a i radnicu BIA! Supružnici se nisu trudili da sakriju raskalašan život
bia ukp jovanovic - Copyright Profimedia/Facebook

Hapšenje bračnog para Jovanović u sredu, Danijela koji je radnik UKP i Dušice koja je radnica BIA odjeknulo je u sprskim medijima. Ovo dvoje pripadnika bezbednosnih struktura Srbije dovode se u vezu sa odbeglim policajcem iz Crne Gore Ljubomirom Milovićem, kao i Radojem Zvicerom, vođom "kavčana", a Sektor za unutrašnju kontrolu MUP-a pokrenulo je istragu protiv njih nakon fotografija na društvenim mrežama.

Operativni podaci, nakon istrage ovog bralanog para, pokazali su da su Jovanovići određene podatke u policiji i BIA proveravali za Zvicera i Veljka Belivuka i dojavljivali im detalje iz istraga koje su se vodile protiv njihovog klana.

Sumnjiče se i da su kao članovi organizovane kriminalne grupe u dužem vremenskom periodu krijumčarili velike količine kokaina prekookeanskim brodovima iz Južne Amerike u zemlje Evropske unije.

Međutim, do pokretanja istrage u slučaju Jovanovića dovela je sumnja istražnih organa koja se javila nakon fotografija koje je ovaj par objavljivao na društvenim mrežama.

- Oni su se hvalili raskalašnim životom, skupocenim automobilima i vilama. Neko ko zarađuje maksimum 1200 evra mesečno, ne može sebi da priušti vilu od milion evra, a da i živi normalnim životom. To je probudilo sumnju - rekao je novinar Mladen Radulović u emisiji na Hepi televiziji.

Kako je objašnjeno, oni su zarađeni novac od saradnje sa organizovanom kriminalnom grupom koristili da kupe nekretnine po Srbiji i Crnoj Gori, ali i ulagali u još nelegalnih poslova koji su im donosili veću dobit.

Bračni par trenutno se nalazi u pritvoru, sa još trojicom saradnika.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike