Baba iz pakla vraćena na posao u dom za stare, a sudi joj se da je zajedno sa ćerkom bacila unuče u kontejner!

04.08.2022

10:46

0

Autor: 24sedam

Zaposleni u obrenovačkom domu za stare uznemireni zbog vraćanja na posao čistačice Branke Prijović

Baba iz pakla vraćena na posao u dom za stare, a sudi joj se da je zajedno sa ćerkom bacila unuče u kontejner!
Zgrada u Rojkovcu i kontejner u kom je pronađena beba - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/Pixabay

Branka Prijović, zajedno sa svojom ćerkom Miljom, nalazi se na optužnici Više suda u Beogradu pod optužbom da su tek rođenu Miljinu bebu bacile u kontejner, a od juče su zaposleni u Gerontološkom centru u Obrenvcu uzemireni jer je Branka vraćena u ovu ustanovu na posao, gde je bila zaposlena kao čistačica.

Zbog činjenice da je Branka ponovo primljena na posao, prema pisanju "Novosti.rs" uzbunila se javnost i rodbina korisnika obrenovačkog gerontološkog centra, dok nadležni kažu da su morali da primene tu meru do pravosnažnosti sudske odluke.

Suđenje Branki i Milji Prijović, majci i babi koje su optužene da su u decembru 2020. godine tek rođenu bebu bacile u kontejner u obrenovačkom naselju Rojkovac, odvija se iza zatvorenih vrata, jer je odbrana zahtevala da se sa suđenja isključi javnost, što je sud prihvatio.

Inače, Branka i Milja su provele godinu dana u pirtvoru, koji im je potom ukinut januara ove godine i sada se brane sa slobode. One se terete za krivično delo teško ubistvo u pokušaju u saizvršilaštvu.

Novorođenče su u kontejneru pronašli  pripadnici policije i hitne pomoći. Beba je na sreću preživela i nalazi se kod svoga oca.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike