Otac se razneo dok su mu deca spavala: Eksplozija odjeknula niškim naseljem, komšije pretpostavljaju zbog čega se ubio (FOTO)

29.07.2022

16:13

0

Autor: M. Kostić

Bombu čuvao od kada je učestvovao u ratu na Kosovu

Otac se razneo dok su mu deca spavala: Eksplozija odjeknula niškim naseljem, komšije pretpostavljaju zbog čega se ubio (FOTO)
viber_slika_2022-07-29_17-44-36-637 - Copyright Foto:24sedam/M.Kostić

Boban J. (53) iz Niša poginuo ​je juče kada je aktivirao ručnu bombu. Nesrećni čovek se razneo na spratu porodične kuće dok su njegova deca spavala u prizemlju. 

Članovi porodice koje smo danas zatekli u dvorištu su samo rekli da su još uvek u šoku zbog nesreće koja ih je zadesila, ali da ne žele da govore za medije.

Kako smo nezvanično saznali od komšija, Boban je nedavno ostao bez posla i već neko vreme su ga viđali da je u depresivnom stanju. 

- Jaka eksplozija nas je oko 7 i 20 bukvalno podigla iz kreveta -rekao je za 24sedam sused koji je želeo da ostane anoniman i dodao:

- Odjeknulo je čitavim naseljem. Šta je bio okidač da podigne ruku na sebe, to samo Sveti Bog zna. Bio je dobar čovek i otac. Skoro je ostao bez posla. Nije bio baš psihički dobro, nekako utučen, ali nismo ni slutili da će doći do ovoga.

Foto:24sedam/M.Kostić
 

Inače, nastradali Boban je bio u ratu na Kosovu i Metohiji, te se pretpostavlja da je bombu čuvao još od tada.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike