Sramno: Muškarac potegao pištolj na radnika "Gradske čistoće" zbog kontejnera!

19.07.2022

17:41 >> 17:52

0

Vozač preduzeća je na verbalne napade odgovorio objašnjenjem da su kontejneri ispražnjeni

Sramno: Muškarac potegao pištolj na radnika "Gradske čistoće" zbog kontejnera!
djubretari gradska cistoca (3) - Copyright 24sedam/S.Š.

JKP „Gradska čistoća" saopštila je da je danas oko 14 časova, nakon pražnjenja kontejnera na Bežanijskoj kosi, napadnut njen vozač S.Ð.

Do incidenta je došlo u ulici Surčinski put, kada je nepoznata muška osoba zaustavila kamion „ Čistoće“ i najpre vrebalno napala vozača tvrdeći kako ekipa preduzeća nije ispaznila kontejnere.

Vozač preduzeća je na verbalne napade odgovorio objašnjenjem da su kontejneri ispražnjeni na šta je napadač pištoljem nasrnuo na vozača, navodi se u saopštenju.

- Napadi na zaposlene JKP „Gradska čistoća“ nažalost nisu retkost. Ogorčeni smo i oštro osuđujemo ovaj brutalan napad. Radnici „Čistoće“ časno i predano rade svoj posao, za dobrobit svih sugrađana, svakog dana u sedmici, 24 časa dnevno, u svim vremenskim uslovima. Apelujem na građane da imaju u vidu njihov trud i posvećenost, kao i značaj posla koji obavljaju za sve nas, te da se uzdrže i omoguće zaposlenima da nesmetano obavljaju svoj posao - rekao je Marko Popadić, direktor JKP „Gradska čistoća“.

Do pucnjave srećom nije došlo, ali je vozač JKP „Gradska čistoća“ zadobio povrede u predelu glave izazvane udarcem pištoljem.

Iz obližnjeg ugostiteljskog objekta u pomoć vozaču „Čistoće“ priteklo je treće lice, a odmah je i pozvana policija.

Zahvaljujući brzoj reakciji pripadnika MUP-a koji su odmah izašli na teren, ovaj napad je okončan i napadač je procesuiran, dok je vozač “Čistoće“ prevezen kolima Hitne pomoći u Urgentni centar, gde se još uvek nalazi, dodaje se u saopštenju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike