"Kavčanin" uhapšen na granici sa Albanijom! Pantoviću pretresaju sve "štek" stanove

19.07.2022

16:08

0

Autor: D.A.

Na teret mu se stavlja stvaranje kriminalne organizacije i krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga

"Kavčanin" uhapšen na granici sa Albanijom! Pantoviću pretresaju sve "štek" stanove
Ilustracija - Copyright Profimedia

Radovan Pantović iz Mojkovca u Crnoj Gori, koji se dovodi u vezu sa kavačkim kriminalnim klanom, uhapšen je danas na granici sa Albanijom.

U Pantovićevom društvu je bio i Nebojša Rakočević, ali prema njegovim rečima on nije hapšen nego je samo bio sa Pantovićem.

- U krivičnom predmetu koji je, u maju ove godine, po nalogu glavnog specijalnog tužioca, ponovo formiran, po materijalu EUROPOL-a i francuskih pravosudnih organa, dostavljenom u julu i decembru prošle godine, danas je lišen slobode i R. P, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo stvaranje kriminalne organizacije i produženo krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga - saopšteno je zvanično iz Specijalnog državnog tužilaštva (SDT), prenose Vijesti.

U saopštenju se dodaje da je hapšenje izvršeno od strane službenika Specijalnog policijskog odeljenja, a po nalogu specijalnog tužioca, kojem će osumnjičeni, od strane policije, biti sproveden na saslušanje u zakonskom roku.

- Takođe, službenici Specijalnog policijskog odeljenja vrše pretresanje stanova i drugih prostorija lica lišenog slobode, na više lokacija u zemlji - zaključuje se u saopštenju SDT-a.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike