Policija izvršila raciju u Kovinu, "pala" dvojica muškaraca: Pronađeno više od 1.000 kilograma osušenog duvana!

16.07.2022

06:31

0

Pretresom stana i drugih prostorija osumnjičenog D. M., u istom selu, policija je pronašla još 454,5 kilograma osušenog duvana u listu i 23,1 kilogram rezanog duvana

Policija izvršila raciju u Kovinu, "pala" dvojica muškaraca: Pronađeno više od 1.000 kilograma osušenog duvana!
lisice - Copyright Ilustracija/Profimedia

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Jedinice za bezbednost na rekama i Policijske uprave Pančevo, zajedničkim radom zaplenili su više od tone osušenog duvana i uhapsili D. M. (1980), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljeno skladištenje robe i nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

U isto vreme, protiv jednog pedesetpetogodišnjeg muškarca podneće se krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno skladištenje robe.

Policija je u jednom selu, u okolini Kovina, prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog pedesetpetogodišnjaka, pronašla 693 kilograma osušenog duvana u listu koji, kako se sumnja, pripada osumnjičenom D. M.

Pretresom stana i drugih prostorija osumnjičenog D. M., u istom selu, policija je pronašla još 454,5 kilograma osušenog duvana u listu i 23,1 kilogram rezanog duvana.

Osumnjičenom D. M. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike