Hrvati zbog Srbina digli uzbunu: Ni traga ni glasa od begunca iz zatvora, učestvovao u krijumčarenju četiri tone kokaina!

08.07.2022

20:40

0

Radivoj je uhapšen u junu sa hrvatskim državljaninom Milanom M. zbog sumnje da su bili deo mreže koja je u Evropu prokrijumčarila 4,3 tone kokaina vrednosti 250 miliona evra

Hrvati zbog Srbina digli uzbunu: Ni traga ni glasa od begunca iz zatvora, učestvovao u krijumčarenju četiri tone kokaina!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Kroz mnoge medije u regionu protutnjala je vest o srpskom zatvoreniku koji je pobegao sa ročišta u Zagrebu, kada je pretrčao nekoliko desetina metara i preskočio ogradu, dok policajci nisu uspeli da ga stignu.

Iz Ministarstva su naveli da su o svemu obavešteni nadležna policijska uprava i sud, kao i da se utvrđuju okolnosti koje su dovele do bega tridesetrogodišnjaka.

Jutarnji je javio da je begunac od pravde 33-godišnji državljanin Srbije Radivoje Saša V., koji je pod ingerencijom pravosuđa dok čeka izručenje Italiji.

Dan kasnije, Index je objavio njegovu fotografiju, koja je ustupljena od srpskog MUP-a, kako bi se tridesettrogodišnji muškarac priveo pravdi što pre.

Radivoj je uhapšen u junu sa hrvatskim državljaninom Milanom M. zbog sumnje na to da su bili deo mreže koja je u Evropu prokrijumčarila 4,3 tone kokaina vrednosti 250 miliona evra. 

Prema pisanju tamošnjih medija, povezani su s kolumbijskim Zalivskim klanom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike