Preminuo Malčanski berberin

08.07.2022

05:29

0

Preminuo je juče u Kazneno-poporavnom zavodu u Požarevcu

Preminuo Malčanski berberin
Ninoslav Jovanović uhapšen je na groblju u Malči - Copyright printscreen/Studio B

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin preminuo je.

On je preminuo juče u Kazneno-poporavnom zavodu u Požarevcu, javljaju mediji.

Ninoslav Jovanović pravosnažno je osuđen na doživotnu robiju 5. januara prošle godine zbog otmice i produženog krivičnog dela silovanja, čija je žrtva bila dvanestogodišnja devojčica.

-Optuženi Ninoslav Jovanović iz sela Malča, kriv je zato što je 20. decembra 2019. godine sposoban da shvati značaj svojih dela i upravlja svojim postupcima, oko 7:25 sati u naselju Brzi Brod u Nišu, obmanom i pretnjom odveo maloletnu djevojčicu iz Suvog Dola, u nameri da sa njom ima seksulane odnose. On je ‘Fiat Puntom’ sustigao oštećenu i pozvao je da uđe u kola. Kada mu je ona rekla da ne sme, predstavio se kao Bojan iz Niša i rekao da radi kao električar u njenoj školi.

Zatražio je da mu pokaže gde je škola i tako je obmanuo i naveo je da uđe u vozilo. Kada je oštećena počela da mu objašnjava gde se škola nalazi, kazao joj je da će joj pokazati kraći put.

Kada su krenuli dalje, kazao joj je da je oteta, da je njen otac ukrao dijamant od neke babe iz Niške Banje i da ona mora biti s njim dok njen otac ne vrati dijamant. Zatim je, uz pretnje, doveo do mesta zvanog Malčanska petlja, gde je sišao sa glavnog puta i zaustavio vozilo.

Kada je pokušala da pobegne, udario je i odsekao joj pramen kose.

Do 29. 12. kada je nađena, je devojčicu je držao gladnu, umornu, iscrpljenu i govorio joj je da mora nastaviti, da ne sme stati. Ona je plakala i molila da je pusti kući, jer se plašila, a on je udarao u glavu i stomak i pretio joj da će joj ubiti roditelje. Kada bi nailazili na ljude, da ne bi tražila pomoć, govorio joj je da su oni zli, da ih mogu ubiti, da mora da trči. 

Tortura je trajala do 29. decembra kad je Jovanović pobegao, a devojčica pronađena.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike