Horor kod Leskovca: Kao iz najstrašnijeg filma - Nađeno telo muškarca zaliveno u beton, ubila ga žena koja je nađena mrtva juče?!

29.06.2022

05:38

0

Autor: J.S.J.

Žena je navodno lagala porodicu i decu kako je suprug i otac otišao da radi negde u inostranstvu i da se ona čuje sa njim

Horor kod Leskovca: Kao iz najstrašnijeg filma - Nađeno telo muškarca zaliveno u beton, ubila ga žena koja je nađena mrtva juče?!
policija - Copyright 24sedam/Goran Sivački

U podrumu kuće u selu Veliko Trnjane u kojoj je juče pronađeno telo tridesetosmogodišnje B. S. iz Velikog Trnjana, sinoć je po dojavi policije pronađen leš zaliven u beton, potvrđeno je u PU Leskovac.

- Pronađen je leš, a nakon obdukcije će se znati da li je muškog ili ženskog pola. Naložena je obdukcija i izvršen je uviđaj - rekla je za portal 24sedam iz Policijske uprave Leskovac Marija Sokolović.

Iako u policiji kažu da još uvek ne znaju o čijem lešu se radi, nezvanično mediji pišu da je reč o telu supruga ove žene, a sumnja se da ga je ubila ona zajedno sa svojim ljubavnikom još pre tri godine i zalila betonom.

Tanjug/Siniša Kupinović
 

 

U prilog tome ide i činjenica da je nesrećni čovek radio u Rusiji već pet godina. Postoji trag da je 2019. godine ušao u zemlju, ali ga od tada niko nije video niti čuo. Ona je, navodno, porodici govorila da je on u Rusiji, da tamo ima novi život i da ne želi kontakt ni sa kim iz Srbije. Nakon što se ona navodno ubila svi su mislili da je to zato što je nesrećna jer je muž ostavio i osuđivali su ga. Par je imao troje dece, dve ćerke od 19 i 14 godina, kao i sina od 10 godina.

Telo B. S. pronađeno je juče u pomoćnoj zgradi u dvorištu njene kuće, a njen nestanak je pre par dana prijavila porodica.

Njegova glava je navodno pronađena u buretu, a ispod bureta su bili vidljivi tragovi svežeg betona.

Jedan od rođaka kaže da je odmah posle sahrane došla policija i svima naredila da izađu iz kuće a kuća je zapečaćena. Takođe, naložena je obdukcija i njenog tela kako bi se utvrdio uzrok smrti.

 

Bonus vicdeo

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike