Bivši fudbaler Crvene zvezde partnerku ubio pred njenim sinom! Isplivali novi detalji ubistva u Herceg Novom

28.06.2022

13:38

0

"Rašović je u lošem psihičkom stanju pozvao policiju i predao se"

Bivši fudbaler Crvene zvezde partnerku ubio pred njenim sinom! Isplivali novi detalji ubistva u Herceg Novom
Branka Petrović RTHN - Copyright Foto: Youtube / RTHN

Bivši fudbaler Bojan Rašović (47) koji je uhapšen zbog sumnje da je juče u Herceg Novom, u njenom porodičnom stanu u kom je živela sa sinom ubio bivšu partnerku Branku Petrović (47), saslušan je noćas u Višem državnom tužilaštvu.

Kako prenose crnogorski mediji, on je na saslušanju odlučio da se brani ćutanjem, posle čega mu je određeno zadržavanje do 72 sata.

Prema pisanju ovog portala, bivši fudbaler ubio je nesrećnu ženu u njenom stanu, a hice u nju ispalio je pred njenim dvadesetogoišnjim sinom.

- Po dolasku policije, sin ubijene bio je u stanju šoka i odmah mu je ukazana stručna pomoć - navodi njihov izvor.

Ubijena Branka bila je predsednica Mesne zajednice Herceg Novi, a njen ubica kako se navodi, nekada je bio uspešan fudbaler koji je neko vreme igrao u "Crvenoj zvezdi".

- Posle zločina, čiji se motiv još uvek utvrđuje jer ubica i ubijena nisu godinama živeli zajedno, Rašović je u lošem psihičkom stanju pozvao policiju i predao se - dodaje izvor iz istrage.

Komšije iz zgrade u kojoj je živela Branka Petrović ispričale su da ništa nije ukazivala na tragediju i da je Bojana sećaju kao tihog, dobronamernog i mirnog čoveka. Kako su naveli, godinama nije dolazio kod Branke, niti su ga viđali.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Dan

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike