Zakucali se u kuću automobilom! Devojka teško povređena u udesu u Matejevcu! "Puklo je tako jako da se čulo do Niša" (FOTO) (FOTO)

19.06.2022

12:08

0

Autor: Maja Kostić

Meštane Gornjeg Matejevca probudio je stravičan prasak zbog čega je, kako kaže jedan čovek koji živi u blizini, prestravljen iskočio iz kreveta

Zakucali se u kuću automobilom! Devojka teško povređena u udesu u Matejevcu! "Puklo je tako jako da se čulo do Niša" (FOTO) (FOTO)
udes niš (1) - Copyright 24sedam/Maja Kostić

Nišlijka M.M. (25) teško je povređena jutros u saobraćajnoj nesreći na ulazu u selo Gornji Matejevac. 

Ona je bila putnica u vozilu „seat“ kojim je upravljao A.S. (28) a koje je iz još neutvrđenih razloga sletelo s kolovoza.

Nesreća se dogodila u 5.10 sati kada je vozilo koje se kretalo iz pravca Niša ka Gornjem Matejevcu a u kojem je bilo četvoro mladih ljudi , udarilo u kuću. Od siline udarca vozilo se zarotiralo a otpao mu je točak i tablica.

Meštane Gornjeg Matejevca probudio je stravičan prasak zbog čega je, kako kaže jedan čovek koji živi u blizini, prestravljen iskočio iz kreveta.

 

- Puklo je tako strašno da mislim da se čulo do Niša. Video sam taj automobil, jednim delom je ostao u komšijinoj garaži u koju je udario. Došla je Hitna pomoć i odvezla tu decu, kako vozilo izgleda, pravo je čudo da nisu svi izginuli. I dokle više ovo, odakle su išli u ranu zoru, i to takvom brzinom kroz selo.  Svakog dana čitamo o takvim nesrećama ali uzalud, opet obesna deca sedaju za volan i glavu stavljaju u torbu – komentarisao je nesreću jedan Matejevčanin.

U niškom Univerzitetskom kliničkom centru saopšteno je da su kod njih stigle dve devojke, od kojih je jedna lakše a druga teško povređena.

-Jedna dvadesetpetogodišnjakinja je zadobila samo udrac u lumbalni deo kičme i otpuštena je na kućno lečenje. Druga devojka je takođe u svesnom i stabilnom stanju, ali ima povrede grudnog koša i pluća, drenirana je zbog pneumotoraksa, zadobila je i prelome lopatice i ključne kosti kao i hematom na čelu. S obzirom na to da ovaj hematom ukazuje da je zadobila udarac u  glavu  ali i zbog ozbiljnosti ostalih povreda, zadržana je na lečenju u jedinici intenzivne nege i nastaviće se njeno intenzivno praćenje  - saopštila je ova zdravstvena ustanova.

Policija je obavila uviđaj, obavešteno je nadležno tužilaštvo, uzrok nesreće se utvrđuje.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike