UZNEMIRUJUĆI SNIMAK Belivukovi vojnici u bečkom zatvoru prebijaju i siluju mladića?

16.06.2022

08:57

0

Nasilnici su terali žrtvu da ponovi da je on zajedno sa Kimijem i Radetom izdao Partizan

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK Belivukovi vojnici u bečkom zatvoru prebijaju i siluju mladića?
zatvor bec belivuk klan tuca (10 copy - Copyright Printscreen/24sedamTV

U jednom zatvoru u Beču, pre godinu dana, nastao je uznemirujući video snimak brutalnog prebijanja mladića. Njega krvnički metalnim šipkama tuče i zlostavja grupa mladića za koje se sumnja da su vojnici Veljka Belivuka, a zapis traje skoro dva minuta.

Nasilnici mladiću, sklupčanom na podu, govore da će urinirati po njemu i da će ga silovati ako nekom kaže da su ga oni tukli.

Na snimku se čuje i vidi kako jedan od naslinika pita žrtvu zašto je namestio njihovog druga.

- Primio sam te ko brata ovde, g*vno jedno smrdljivo! S*so jedna! - navodi mladić, dok drugi dodaje: "Slomi mu nogu, ustani gore".

Nakon ovih reči nesrećni mladić ustaje, vidno uplašen. Na snimku se može videti da mladić koji ga sve vreme tuče nekom šipkom staje pored njega i grli ga, a napadač na sebi ima majicu na kojoj piše "Grobari".

Kad zagrli pretučenog momka tera ga da kaže da su on, Kimi i Rade najveće p*čke, aludirajući na snimak, koji se pojavio na društvenim mrežama 2020. godine, a na kom Veljko Belivuk snima, dok Marko Miljković u zagrljaju drži vođu ''Partizanovaca'' Radeta Petrovića. Petrović na snimku priznaje da je zajedno sa Milošem Radosavljevićem Kimijem izdao Partizan i da su on i Kimi "p*čke" koje su prodale Partizan.

Kako se dalje vidi na snimku, mladić iz austrijskog zatvora nije želeo da ponovi ove reči, što je iznerviralo njegove napadače, pa je krenula nova tura batina.

 

 

- Kaži, ja, Kimi i Rade smo najveće p*čke! Ajde, kaže da te više ne bijemo. Brate, pakao ćeš da preživiš. J*baćemo te do kraja robije. Sad ćeš dobiti duks, stavićeš ga na glavu i niko neće videti povrede i ne izaziš iz sobe. Kad te pita čika policajac, ti reci da ja ništa nisam uradio i da ti niko ništa nije uradio. Jer ti si šta, brat!? Kaži šta si - kaže jedan.

Takođe, snimljene su i brutalne cene na kojima se vidi kako mladiću skaču po nozi, dok on vrišti, posle čega je još neko vreme nastavljeno njegovo seksualno zlostavljanje.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike