Šokantna tvrdnja kriminologa! Belivuku pozlilo zato što se Miljković nagodio sa tužilaštvom?

14.06.2022

14:31

0

"Belivukova reakcija da mu je iznenada pozlilo ukazuje upravo na njegove najgore strahove", kaže dr Ratomir Antonović

Šokantna tvrdnja kriminologa! Belivuku pozlilo zato što se Miljković nagodio sa tužilaštvom?
E-Stock 24sedam/Katarina Mihajlović Pixabay

Stručnjak za bezbednost i kriminolog profesor dr Ratomir Antonović izjavio je gostujući u jednoj TV emisiji da činjenica da se Marku Miljkoviću postupak odvaja od ostalih članova kriminalne grupe znači da će on možda u jednom momentu postati saradnik tužilaštva, kao i da je to razlog zbog čega je Belivuku pozlilo tokom suđenja.

U Specijalnom sudu u Beogradu juče je iz petog pokušaja počelo pripremno ročište u procesu protiv organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, čiji se pripadnici terete za sedam ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje.

Printscreen/YouTube
 

Ročište je razdvojeno i u odnosu na Marka Miljkovića, jer se njegov novi izabrani branilac još nije upoznao sa predmetom i u odnosu na Belivuka, koji se žalio da se ne oseća dobro, nakon čega su vraćeni u pritvor. Ročište će se nastaviti u sredu 15. juna.

- Imamo od juče jednu značajnu informaciju, a to je da je postupak za Marka Miljkovića odvojen od ostalih članova ove kriminalne grupe. U pravosuđu nije čudno da se menjaju advokati. Belivuku i Miljkoviću su dodeljeni advokati po službenoj dužnosti, ali oni imaju pravo da izaberu svog branioca kog žele. Čuli smo juče da je Miljković izabrao Milenka Cvijovića. Cvijoviću će sigurno trebati 60 dana da se upozna sa celokupnim predmetom. Radi se o složenom predmetu, ima mnogo strana u samoj optužnici - rekao je Antonović.

Antonović kaže i da je moguće da će Miljković postati svedok tužilaštva.

- Meni ovo deluje kao da ide u tom smeru, na osnovu dosadašnjih indicija. Možemo zaključiti da se Belivuku nije dopala ta činjenica i da je njemu pozlilo, što je predstavljalo njegovu prirodnu reakciju. To je njemu verovatno i zastrašujuće, jer on ne zna na šta je Miljković spreman. Njih dvojica nemaju nikakvu komunikaciju i ne zna kakav je njegov trenutni status ni šta je ispregovarao sa tužiocem. Njegova reakcija da mu je iznenada pozlilo ukazuje upravo na te njegove najgore strahove, a to je da je njegov najbliži saradnik na putu da postane saradnik tužilaštva - rekao je Antonović,

Bonus video

Instagram/serbialive_beograd

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti