Jedina žena Belivukovog klana stigla u sud: Optuženi u maricama dovedeni na pripremno ročište (VIDEO)

13.06.2022

12:37

0

Sa slobode se brane Vojislav Đođrević, Vladimir Dimitrijević i Slađana Sekulić

Jedina žena Belivukovog klana stigla u sud: Optuženi u maricama dovedeni na pripremno ročište (VIDEO)
Slađana Sekulić - Copyright 24sedam/M. S.

Pripremno ročište u postupku protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića trebalo bi da se održi danas pred Specijalnim sudom u Beogradu.

Reporter 24sedam sa lica mesta javlja da u sud pristižu branioci optuženih, ali ida je stiglo dvoje sa optužnice koji se brane sa slobode, Vojislav Đođrević i Vladimir Dimitrijević, kao i jedina žena kojoj se sudi da je deo ove surove kriminalne grupe Slađana Sekulić.

Pripremno ročište u postupku protiv klana Belivuk-Miljković dosad je nekoliko puta odlagano. Poslednji put odloženo je 24. maja, i to zbog Miljkovića koji je iznenada otkazao punomoćje advokatu koji je preuzeo da ga zastupa nakon hapšenja njegovog prvobitnog branioca Dejana Lazarevića.

Miljković je nedavno angažovao novog advokata, a izvesno je da će mu biti potrebno vreme da se upozna sa obimnim predmetom te je zbog toga pod znakom pitanja održavanje današnjeg ročišta.

Suđenje u ovom postupku praktično se ne pomera sa mrtve tačke od 8. marta, kada su se prvookrivljeni obratili prisutnima u sudnici.

Belivuku i njegovoj kriminalnoj grupi sudi se za sedam svirepih ubistava, a u toku je istraga za joščetiri ubistva u Grčkoj.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike