Stefanović se ponovo nije pojavio na sudu: Drugi put izbegao svedočenje na suđenju Goranu Papiću - evo šta je naveo kao razlog!

14.06.2022

08:49

1

Autor: 24sedam

Kako 24sedam saznaje, on se nije pojavio na današnjem ročištu jer se nalazi u Francuskoj

Stefanović se ponovo nije pojavio na sudu: Drugi put izbegao svedočenje na suđenju Goranu Papiću - evo šta je naveo kao razlog!
stefanovic_harcenko_26092021_0077 - Copyright Milos Tesic/ATAImages

Danas je u Palati pravde nastavljano suđenje bivšem zameniku načelnika SBPOK Goranu Papiću, kojem se sudi da je naredio da se Marku Miljkoviću vrati blindirani džip.

Na današnjem ročištu ponovo se kao svedok nije pojavio bivši ministar policije i još uvek aktuelni ministar odbrane Nebojša Stefanović.

Kako 24sedam saznaje, on se nije pojavio na današnjem ročištu jer se nalazi u Francuskoj i svoj nedolozak opravdao je unapred pred sudom.

Da podsetimo, Nebojša Stefanović je trebalo i na prošlom ročištu da svedoči,, a svoj nedolzak tada nije na vreme opravdao.

Sudija je na početku suđenja rekao da nema dokaza da je Stefanović primio poziv za suđenje.

Na današnjem ročištu kao svedok biće saslušan Milan Stanić, načelnik u jednom sektoru Beogradske policije.

Na ročištu koje je održano 23. maja bivši direktor policije Vladimir Rebić je prilikom svedočenja rekao da ne veruje da je Goran Papić imao uticaj na Nebojšu Stefanovića. Rekao je da je doživljavao Papća kao lično obezbeđenje Stefanovića. Izjavio je i da ništa nije znao o vraćanju Miljkovićeve blinde i da je za ceo slučaj saznao kad je uhapšen Goran Papić.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike