Cedićemo ih do poslednje kapi, spemamo brener i klešta: Isplivala jeziva prepiska Belivuka i njegovih koljača - jedna poruka je jeziva!

27.05.2022

07:21

0

Pripremali likvidaciju Lazara Vukićevića, čiji je nadimak na Skaju bio Sven, i Aleksandra Šarca, koji je bio Dilindžer

Cedićemo ih do poslednje kapi, spemamo brener i klešta: Isplivala jeziva prepiska Belivuka i njegovih koljača - jedna poruka je jeziva!
Marko Miljković i Veljko Belivuk - Copyright Miljković i Belivuk Printscreen

Veljko Belivuk, koji je optužen da je organizovao kriminalnu grupu koja je ubila najmanje sedmoro ljudi, toliko je želeo da vidi mrtve Lazara Vukićevića i Aleksandra Šarca da je svojim saradnicima preko tajne aplikacije Skaj poslao poruku "da će žive da ih žvaće".

Kako se saznaje, u presretnutoj komunikaciji istažitelji su otkrili da su Belivuk, zvani Velja Nevolja, i njegov najbliži saradnik Marko Miljković, poznatiji kao Mare Mesar, pripremali likvidaciju Vukićevića, čiji je nadimak na Skaju bio Sven, i Šarca, koji je bio Dilindžer, jer su sumnjali da im rade o glavi, da ih prate i pripremaju njihovo ubistvo za škaljarski klan. Belivukova grupa, podsetimo, bila je bliska kavačkom klanu.

U komunikaciji koja je presretnuta 8. avgusta 2020. pripadnici grupe se organizuju da naprave "kontrapratnju" da bi utvrdili ko prati i s prozora jedne zgrade u blizini stadiona Partizan, na kom su imali svoje prostorije, motri na njih.

Belivuk: Oni sem špijuniranja nisu nikada ništa uradili, pi*ketine male.

Miljković: Pa to i sada i dalje rade, klošari.

Miloš Budimir: Samo da vas zamolim da ako uhvatimo nekoga od ove dvojice, da im objasnimo do kraja šta je muka.

Miljković: Naravno, do poslednje kapi ćemo da ih cedimo.

Miljković i Belivuk/Pink/Printscreen
 

Miloš Budimir: Kupićemo i brener i nova klešta i sve što treba! Pa ako treba i pet dana da budemo tamo.

Belivuk: Dajem reč da će proći torturu kao niko do sada. Ovaj kad je rekao šta nas je zanimalo, izgubio sam volju za mučenjem. Svena i Dilindžera ću sa užitkom, štaviše, ima žive da ih grizem i žvaćem meso!

Miljković: Sven nam je najbitniji, brate.

Da podsetimo, Lazar Vukićević namamljen je u kuću u Ritopeku i ubijen 14. oktobra 2020. Kako se navodi u optužnici Tužilaštva za organizovani kriminal, Belivuk i Miljković u tom zločinu nisu direktno učestvovali. Istražitelji su otkrili da su oni u to vreme u Crnoj Gori oteli Mila Radulovića Kapetana i da je Miljković Lazaru Vukićeviću s njegovog Skaj telefona slao poruke i namamio ga da dođe u Ritopek. Napisao mu je da dođe u Ritopek "da deru Vepra", aludirajući na Belivuka. Međutim, kada je stigao u kuću strave, dočekali su ga pripadnici klana, mučili ga, a potom ubili.

Na dan kada je u Srbiji ubijen Lazar Vukićević, kako se sumnja, Belivuk i Miljković su s Nebojšom Jankovićem u kući u naselju Spuž kod Podgorice ubili Damira Hodžića i Adisa Spahića, a potom i Mila Radulovića, za kog su sumnjali da kontroliše i finansira Vukićevića i Šarca.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike