Detalji užasa kod Aleksinca! Vozač autobusa silovao maloletnu pastorku: Zlostavljanje prijavila majka devojčice (FOTO)

03.06.2022

09:47

0

"Branimir je svoju ruku stavio preko usta oštećenoj maloletnici, kako ne bi vrištala"

Detalji užasa kod Aleksinca! Vozač autobusa silovao maloletnu pastorku: Zlostavljanje prijavila majka devojčice (FOTO)
viber_image_2022-06-03_11-38-44-315 - Copyright Ustupljene fotografije/Privatna arhiva

Branimir N. (63) iz sela Moravac kod Aleksinca, uhapšen je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu zbog sumnje da je u decembru 2020. godine, u porodičnoj kući u Moravcu, seksualno zlostavljao svoju tada šesnaestogodišnju pastorku A. S., nezvanično saznaje 24sedam.

- Postoji osnovana sumnja da je Branimir, nepoznatog dana u decembru 2020 godine, u toku noći, dok mu je supruga i majka devojčice trenutno bila odsutna, u dnevnoj sobi porodične kuće, pod prisilom primorao svoju pastorku, tada maloletnu A. S., na seksualne odnose– navodi izvor iz istrage za naš portal.

Kako saznajemo, on je oštećenu devojčicu nakon što je završila tuširanje i obukla pidžamu, pozvao u dnevnu sobu kako bi navodno razgovarali.

- Nakon što je došla u dnevnu sobu, Branimir joj je rekao da sedne na krevet što je i devojčica i učinila. Prišao joj je i svojim rukama odgurnuo u predelu ramena, te se devojčica našla u ležećem položaju. Pokušala je da ustane, ali joj Branimir nije dozvoljavao – kaže naš sagovornik.

Osumnjičeni je maloletnoj A. S. pretio da ćuti i da se ne opire, da bi je nakon toga dodirivao rukom po grudima i nogama, dodaje izvor našeg portala.

- U jednom trenutku Branimir je svoju ruku stavio preko usta oštećenoj maloletnici, kako ne bi vrištala, i upotrebom fizičke snage, protiv njene volje seksualno zlostavljao – zaključuje naš izvor.

Prema saznanjima portala 24sedam, do rasvetljavanja ovog zlodela došlo je nakon prijave policiji za porodično nasilje.

- Majka devojčice, koja sa osumnjičenim ima jedno zajedničko dete, pre izvesnog vremena prijavila je policiji da je pretrpela batine od Branimira. Tek nakon izvesnog vremena, policiji je ispričala i za događaj iz 2020. godine kada je njena ćerka pretrpela zlostavljanje – navodi naš sagovornik.

Inače, osumnjičeni Branimir radi u Beogradu kao vozač gradskog autobusa.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike