Ove žene su najmonstruoznije ubice u Srbiji: Ana gledala kako joj dečko brutalno siluje ćerku (3)

22.04.2022

16:28 >> 16:31

0

Autor: 24sedam

Ana Filipović (42) i Maja Bađikić (28) su jedine žene u Srbiji koje služe maksimalnu kaznu zatvora u visini od 40 godina

Ove žene su najmonstruoznije ubice u Srbiji: Ana gledala kako joj dečko brutalno siluje ćerku (3)
Kajaa - Copyright Foto: Fejsbuk/Maja Bađikić

Ana Filipović (42) i Maja Bađikić (28) su jedine žene u Srbiji koje služe maksimalnu kaznu zatvora u visini od 40 godina.


Njihovi zločini zavili su našu zemlju u crno, a dela koja su počinile teraju suze na oči.

Maja Bađikić osuđena za masakr u Jabukovcu

Maja Bađikić i Davor Pernić osuđeni su pre dva dana u Višem sudu u Zaječaru zbog četvorostrukog ubistva u Jabukovcu. Ona je dobila 40, a on 36 godina zatvora zbog ubista Raje Kazimirovića (72), njegove majke Dragice (93), sestre Ljubinke Oprikić (76) i sestričine Dragane Jozeljić (53).

Maja je, kako se navodi u optužnici, pucala iz puške i ubila Dragicu, a potom je hicem u glavu "overila" njenog sina Raju. Davor, koji je bio u emotivnoj vezi sa njom, iz pištolja "škorpion" likvidirao je Ljubinku, a onda njenu ćerku Draganu.

Po dogovoru su, kako se navodi u optužnici, u avgustu 2019. godine otišli na imanje Raje Kazmirovića. Davor je svojim kolima došao do kuće Maje Bađikić. Ona je već bila u svojim kolima i čekala ga. Pakleni plan im je bio da opljačkaju Kazimirovića koji je, kako se po selu pričalo, navodno imao 100.000 evra i ćup sa zlatom. Davor je vozio prvi, a za njim je vozila Maja. U jednom trenutku su se parkirali, a potom je Davor preneo oružje iz svog vozila u njeno kojim su se odvezli do oboda šume. Izašli su iz kola, stavili fantomke na glave, rukavice na ruke i naoružani krenuli ka kući Raje Kazimirovića.

Foto: Fejsbuk/Maja Bađikić
 

Raja je ubijen na traktoru, Dragica dok je cepala drva u dvorištu, Dragana dok je čitala knjigu ispred manje kuće u dvorištu, a Ljubinka je likvidirana na stepenicama koje vode na sprat kuće, piše Telegraf.rs.

Nakon hapšenja Davor Pernić priznao je da je zločin izvršio sam i odveo policiju do mesta gde je bilo zakopano oružje. Mesec dana posle toga Maju Bađikić označio je kao saučesnicu.

Presuda je, kako smo naveli, doneta pre dva dana, a Maja je iz jednog razloga dobila veću kaznu od Davora.

Tužilac Ksenija Branković je, još pre izricanja presude, predložila sudu da Maja Bađikić bude osuđena na kaznu od 40 godina zatvora, a Davor Pernić na 36 godina, ne zato što je on manje kriv već zato što je zloupotrebom najčistije ljudske emocije izmanipulisan da učini ono što je učinio. Prema rečima tužioca, psihološki profili okrivljenih utvrđuju da je Maja Bađikić manipulativna osoba, a da je Pernić podložan manipulaciji, te je Maja iskoristila Davorovu zaljubljenost da ga natera na zločin. Ona je, kako stoji u optužnici rekla, da je teško obolela i da joj je neophodan novac.

Ana Filipović dozvolila svom dečku Mališi Jevtoviću da siluje i ubije njenu ćerku Katarinu (3)

Ana Filipović je najmonstruoznija majka ikada u Srbiji. Ona je 2005. godine počinila stravičan zločin zajedno sa svojim tadašnjim partnerom Mališom Jevtovićem (47). Ana je prisustvovala silovanju i umiranju svoje ćerke Katarine Janković koja je tada imala samo 3 godine. Iste godine je završila u ženskom zatvoru u Požarevcu.

Mališa Jevtović/Foto: MUP
 

 

Trogodišnja Kaja je životom platila iživljavanje Mališe Jevtovića pod budnim okom njene majke. Ova dva monstruma su je odveli u šumu na Zvezdari. Majka Ana je ostala kod obližnje česme. Da puši cigare. Mališa je malenu odveo do napuštene građevine.

Tu je tukao malu Katarinu, silovao... Vratio je u prljavoj odeći. Povraćala je. Potom su otišli kući, seli da ručaju, a malena je pored njih umirala u najgorim mukama, odnosno, iskrvarila zbog cepanja unutrašnjih organa.

Katarina bi danas imala 20 godina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike