Ispovest sestre ubijenog pilota za 24sedam: Otišli su da smire strasti, niko nije očekivao da će izaći Đura sa "kalašnjikovim"! (FOTO/VIDEO)

31.05.2022

15:30

0

"Nije se uplašio, želeo je da ga ubije"

Ispovest sestre ubijenog pilota za 24sedam: Otišli su da smire strasti, niko nije očekivao da će izaći Đura sa "kalašnjikovim"! (FOTO/VIDEO)
img-1368-830x0 - Copyright Foto: Privatna arhiva/S.M.

Đura Nikolić (23) u nedelju oko 20 časova ubio je Vuka Jolovića (30) u beogradskom naselju Jakovo, a uhapšen je danas kada se predao policiji u Surčinu. Vukova sestra Sonja M. za 24sedam je ispričala ko je ustvari bio Vuk i kako se ceo kobni dan odvijao.

- On je dete koje je raslo uz nas, gajila sam ga, čuvala... On je moje dete. Nije nikakav diler, ni uterivač dugova. Imao je sve, jako su lepo živeli i on i njegova porodica. Zato nije imao potrebe za tim, on je bio borac za pravdu i gospodin. Postoji drugi razlog za njegov sukob sa Đurom - počinje Sonja za naš portal.

Kako nam je objasnila prve nesuglasice između Đure i Vuka nastale su zbog snimka na kom Đura, navodno, maltretira dečka koji je siroče.

- Postoji snimak Đure Nikolića kako malteretira dečka koji se nalazi u čamcu i govori mu da skoči u reku. Taj dečko je bio maltretiran i pre toga. Vuk to nije mogao da podnese. Dečko koga je Đura maltretirao nema roditelje, a Vuk je bio jako osetljiv kada su u pitanju deca bez roditeljske pažnje jer je i njegov bratanac, dete koje svi jako volimo, nažalost ostalo bez oca.  Vuk je bio takav čovek, borio se za pravdu, kad vidi da neko maltretrima psa na ulici stane da pomogne, takav je bio - priča Sonja.

Sam razlog za rapravu imeđu Vuka i Đure Nikolića ona smatra "robinhudovskim" jer je Vuk uvek želeo da pravda pobedi.

- Do ubistva u nedelju je pomalo dovela i slučajnost. Vuk je naišao na Đuru i došlo je do rasprave povodom slučaja maltretitanja tog dečka, a kada je nastala i svađa Vuk ga je istukao. Njegov ključ je, međutim, ostao u Đurinom automobilu. U nekom momentu se, kasnije, pojavljuje Đurin otac da Vuku vrati ključ i oni su ponovo ušli u raspravu, otac je došao da brani sina, a Vuk mu je objašnjavao da do toga ne bi došlo da Đura nije maltretirao dečka koji je slabiji od njega i koji nema ničiju zaštitu. Međutim, Đurin otac mu je opsovao majku i udario ga, pa se Vuk potukao i sa njim - kaže nam Vukova sestra i dodaje:

- Moj rođeni brat Miloš, Vukov brat od tetke koji je kasnije i bio sa njim kada je ubijen, razdvojio je Vuka i Đurinog oca, pa je tada ovaj i otišao. Miloš je želeo da situaciju malo izgladi i da se smire strasti, hteo je da ide sam kod njih u kuću, a Vuk je trebalo da ide u Zemun. Međutim, nešto mu nije dalo mira i otišao je za Milošem u Đurinu kuću. Kad je Vuk stigao u njihovu kuću Miloš je već bio tamo i raspravljali su se, iako je Miloš pokušao da smiri strasti. Niko nije očekivao da će izaći Đura sa "kalašnjikovim", a još manje da će pucati u Vuka i ubiti ga. Izašao je sa oružjem, ispalio rafal, Vuk je pao na zemlju, a onda je Đura još dodatno pucao. To samo znači da je imao nameru da to uradi i da nije bilo u pitanju ubistvo iz nehata. Đura se nije uplašio, želeo je da ga ubije.

Ona napominje da je u pitanju bila jedna bezazlena situacija, koja je najmanje trebalo da se završi ubistvom.

- Miloš ga je onda molio da spusti pušku da bi mogao da pomogne Vuku. Đura je tada ušao u kuću, ali je samo ostavio "kalašnjikov" i izašao sa lovačkom puškom koju je uperio u Miloša. Miloš ga je pitao "Hočeš i mene da ubiješ? Pucaj", on je samo rekao "Ne, tebe neću" sao u svoj auto i pobegao. Miloš je uzeo Vuka i odvezao ga do Hitne pomoći u Surčinu. Do pola puta je bio svestan i imao je komunikaciju, ali se posle toga izgubio i kad su stigli već je maltene bilo gotovo. Pouzdano znam da su sa njim radili najbolji doktori, ali spasa nije bilo ni posle operacije. Od rafala su ga pogodila tri metka, dva kroz stomak i jedan u butinu gde mu je pogođena aorta, što je i bilo kobno.

Printscreen/Facebook/Đura Nikolić
Đura sa oružjem,

- On je bio jedan divan momak, moj ponos. Gde god da se pojavio svuda je plenio šarmom, lepotom, bistrinom... Uvek je bio nasmejan, nikad ne bih moga njega da se postidim- kaže Sonja kroz suze.

Sonja ističe da Vuk nije imao nikakve veze sa kriminalom i da njegovo ubistvo tome nikako ne može da se pripiše.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike