"Ranjenog Vuka sam ubacio u automobil": Brat ubijenog muškarca u Surčinu dao izjavu, svedoci nisu otkrili motiv zločina!

30.05.2022

11:52

0

Pprema nezvaničnom saznanju do pucnjave je došlo zbog prethodno nerašćićenih računa između napadača i žrtve

"Ranjenog Vuka sam ubacio u automobil": Brat ubijenog muškarca u Surčinu dao izjavu, svedoci nisu otkrili motiv zločina!
vuk jolovic - Copyright Printscreen/Facebook/V.J.

Beogradska policija raspisala je potragu za Đurom N. (23) zbog sumnje da je sinoć u Jakovu iz kalašnjikova sa tri hica u stomak upucao Vuka J. (35).

Prema prvim rezultatima motiv je, navodno, sukob oko narkotika.

Kako se saznaje, Vuk je sinoć sa bratom i trojicom drugova bio u Jakovu u Ulici Braće Žigić kod broja 17 kada je iz kola izašao Đura N. i sasuo kišu metaka u mladića.

24sedam/Facebook/V.J.
 

- Mislim da ga je pogodio u stomak. Nismo mogli ništa da sprečimo, ali nas nije povredio. Ranjenog Vuka sam ubacio u automobil i odmah odvezao u Dom zdravlja u Surčinu. Bio je u teškom stanju - ovako je opisao ubistvo u Jakovu M. M. brat ubijenog Vuka J.

Svedoci ubistva nisu mogli inspektorima da otkriju motiv zločina, piše Telegraf.

Da podsetimo, do pucnjave koja se dogodila sinoć u Ulici braće Žigić, prema nezvaničnom saznanju došlo je zbog prethodno nerašćićenih računa među napadačem i žrtvom.

Naime, kako se saznaje, juče u toku dana upucani Vuk J. navodno je došao sa drugom u pomenutu ulicu, kako bi od Đure N. uzeli automobil "golf 4" koji je on vozio. Nezvanično, zaplenu automobila mladić je želeo da izvrši zbog navodnog duga koji je Đuro N. prema njemu imao.

Nedugo potom, došlo je do svađe i fizičkog obračuna, pa je Đuro N. u jednom trenutku utrčao u kuću, i vrlo brzo vratio se trčeći sa kalašnjikovim u rukama, iz koga je pucao u Vuka J. Ispalio je nekoliko hitaca dok su ga tri pogodila u stomak.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike