"Ostaćeš uvek tu sa leve strane. Moj Vuja": Prijatelji se na društvenim mrežama opraštaju od ubijenog u Jakovu

31.05.2022

10:06

0

Autor: 24sedam

Na svim fotografijama koje je objavljivao Vuk Jolović bio nasmejan

"Ostaćeš uvek tu sa leve strane. Moj Vuja": Prijatelji se na društvenim mrežama opraštaju od ubijenog u Jakovu
Vuk Jolović ubijen u Surčinu - Copyright 24sedam/Facebook/V.J.

Prijatelji Vuka Jolovića (31) izrešetanog iz "kalašnjikova" u nedelju, oko 19,30 sati, u naselju Jakovo kod Surčina, opraštaju se od njega na društvenim mrežama.

Osumnjičeni za ovaj zločin je Đura Nikolić (23) koji je ispred svoje kuće u Ulici braća Žigić iz automatske puške usmrtio Jolovića, koji je navodno sa bratom i prijateljima došao da mu na ime duga uzme automobil marke "golf 4". Jolović je kasnije preminuo u Urgentnom centtru u Beogradu, a Nikolić se odvezao "golfom" i za niim policija i dalje intezivno traga.

Posle vesti da je Vuk preminuo njegova drugarica oprostila se od njega videom i fotografijom uz potresnu poruku na društvenoj mreži Instagram.

"Moj jedini i pravi muški prijatelju. Putuj spokojno. Volim te. Šta smo sve preživeli za sve ove godine... Ostaćeš uvek tu sa leve strane. Moj Vuja", napisala je ona i okačila video na kom ubijeni peva i veseli se na brodu.

Na svim fotografijama koje je objavljivao Jolović je bio nasmejan. "Ja sam gospodar svoje sudbine. Ja sam kapetan svoje duše", piše na Vukovom profilu.

Printscreen/Instagram
 

On je često putovao, išao na more, skijanje, skoro stalno bio u društvu prijatelja, kumova i porodice, čije fotografije je često kačio i ponosio se njima. Ispod jedne fotografije gde vozi kvad na planini može se videti i opis: "Postoji samo jedan uspeh... Moći živeti život na svoj način!"

Poslednju fotografiju je okačio 14. maja, a vidi se kako nasmejan pozira sa još jednim muškarcem uz opis "kumovska".

Fotografiju koju je Jolović objavio 12. marta na Instagramu na kojoj se vidi da je na nekoj svadbi, prati citat: "U noći smo najcrnji, a takvi se zavole. Ja te osetim u krvi, sve u meni stalo je".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike