Srpska reprezentativka se oprostila od ubijenog pilota: Objavila fotografiju sa Vukom kao uspomenu! (FOTO)

31.05.2022

12:31

0

Autor: D.A.

Sahrana ubijenog Jolovića obaviće se sutra od 12.30 sati na Bežanijskom groblju

Srpska reprezentativka se oprostila od ubijenog pilota: Objavila fotografiju sa Vukom kao uspomenu! (FOTO)
vuk jolovic - Copyright Printscreen/Facebook/V.J.

Vuk Jolović (31) ubijen je u Jakovu u nedelju uveče, a osumnjičeni za ovaj zločin je Đura N. (23) koji se trenutno nalazi u bekstvu.

Prijatelji se od nastradalog opraštaju na društvenim mrežama, a među njima je i reprezentativka odbojkaškog tima Srbije Jovana Stevanović.

Ona je objavila njihovu zajedničku fotografiju sa mature, iz školskih dana.

- Druže moje, počivaj u miru - napisala je odbojkašica.

Da su bili prijatelji pokazuje i fotografija za Vukovog Fejsbuk profila gde je on objavio fotografiju sa jednog prvenstva naših odbojkašica, na kojoj je i Jovana i tako čestittao pobedu.

Podsetimo, Vuk Jolović navodno je došao sa drugom u pomenutu ulicu, kako bi od Đure N. uzeli automobil "golf 4" koji je on vozio. Nezvanično, zaplenu automobila mladić je želeo da izvrši zbog navodnog duga koji je Đuro N. prema njemu imao.

Nedugo potom, došlo je do svađe i fizičkog obračuna, pa je Đuro N. u jednom trenutku utrčao u kuću, i vrlo brzo vratio se trčeći sa kalašnjikovim u rukama, iz koga je pucao u Vuka J. Ispalio je nekoliko hitaca dok su ga tri pogodila u stomak.

- Mislim da ga je pogodio u stomak. Nismo mogli ništa da sprečimo, ali nas nije povredio. Ranjenog Vuka sam ubacio u automobil i odmah odvezao u Dom zdravlja u Surčinu. Bio je u teškom stanju - ovako je opisao ubistvo u Jakovu M. M. brat ubijenog Vuka J.

Ipak, prema najnovijim informacijama, Jolović je navodno kod osumnjičenog došao kako bi stao u odbranu dečaka koga je Đuro maltretirao, ali zvanična verzija Đurinog motiva za ubistvo i Vukovog za dolazak, još uvek nije potvrđena.

Sahrana ubijenog Jolovića obaviće se sutra od 12.30 sati na Bežanijskom groblju.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike